DOLAR 32,3823
EURO 34,6399
ALTIN 2388,618
BIST 10059,3
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    E-sport tutkunları ANKAmall’da buluştu

    E-sport tutkunları ANKAmall’da buluştu
    30.10.2019
    A+
    A-

    ANKAmall’da gerçekleşen PUBG Turnuvası, Türkiye’nin dört bir yanından gelen oyuncuları ağırladı

    ECE Türkiye tarafından yönetilen, Türkiye’nin en büyük ve en köklü alışveriş merkezlerinden ANKAmall, Ankara’nın en heyecanlı PUBG Turnuvası’na ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin dört bir yanından turnuva için gelen katılımcılar birbirleriyle kıyasıya yarıştı.
    26 – 27 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen ve tüm gün süren turnuvaya Türkiye genelinden binlerce kişi başvurdu. Sosyal medya fenomenlerinin de katıldığı etkinlikte birinciye MSI Geforce ATH2060 Ekran Kartı, ikinciye ASUS VG248QE Gaming Monitör, üçüncüye ise Logitech Gaming Klavye ile Rampage Mouse Gaming hediye edildi.

    Göster Kendini 4×4 Tırı, PUBG Mobile meraklılarını bir araya getirdi
    Perdigital ve İninal iş birliği ile 27 Ekim’de ANKAmall’da gerçekleşen Göster Kendini etkinliği oyun tutkunlarına heyecanlı anlar yaşattı. PUBG Mobile oyununun oynandığı etkinlikte ödüllü turnuvalar, saat başı çekilişler ve çeşitli yarışmalar düzenlendi.
    Perdigital.com yayıncılarından BloodRappeR, Doch, Egoist Pati, Kızıl Pati ve Tugay Gök’ün de yer aldığı etkinlikte katılımcılar yayıncılarla tanışma, sohbet etme ve beraber yarışma fırsatına sahip oldu.
    Etkinlik alanına gelen tüm katılımcılar PUBG Mobile malzeme sandığına sahip olurken, farklı alanlarda düzenlenen çekilişlerde UC’ler, PUBG Mobile tişörtleri, şapkaları ve 100, 50, 25 TL değerindeki ininal kartlar kazananlara hediye edildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.