DOLAR 32,3874
EURO 34,7794
ALTIN 2434,95
BIST 10063,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Netmarble’ın yeni strateji oyunu Magic: ManaStrike ön kayıtları açıldı

    Netmarble’ın yeni strateji oyunu Magic: ManaStrike ön kayıtları açıldı
    10.01.2020
    A+
    A-

    Netmarble Corp. bugün Magic: ManaStrike ön kayıtlarının başladığını duyurdu. Magic: ManaStrike oyununu indirmek için ön kayıt yaptıran oyuncular, oyun açıldığında ve öğretici bölümünü tamamladığında çeşitli oyun içi ödüller kazanacak.

    Oyuncular Gold (oyun içi para birimi), Gem (premium para birimi), bir Player Icon ve Magic: The Gathering’in meşhur Planeswalker’ları temalı emoji ödüllerinden beş adet kazanacak.

    Netmarble Monster’ın Wizards of the Coast markası Magic: The Gathering için geliştirdiği ilk oyun olan Magic: ManaStrike bütün dünyada App Store ve Google Play üzerinden indirilebilecek.

    Büyülerle dolu savaş oyunu

    Magic: ManaStrike, Magic: The Gathering kartları ve karakterlerinden esinlenen, farklı pek çok büyülerin yer aldığı bir mobil savaş oyunu. Planeswalker’lar ile bir savaşı kaybeden Magic: The Gathering’in en güçlü kötü karakteri Nicol Bolas, Planeswalkerların zayıflıklarını bulmak için bir paralel evren yaratıyor. Oyuncular Nicol Bolas ile bir anlaşma yaparak onun dünyasında Planeswalker ve birimlerini kontrol ediyor ve ona savaş raporlarını veriyor.

    Stratejini belirle, kartları topla

    Oyun basit, stratejik ve taktiksel bir oynanış sunuyor. Oyuncular kart toplayarak ve birimlerini geliştirerek bireysel oyun tarzına uygun bir strateji izleyebiliyor. Oyunda Player vs. Player (PvP) karşılaşmalarında çok sayıda farklı stratejilerin kullanılabilmesi öne çıkıyor. Oyuncular ilerledikçe Magic: The Gathering’in devasa evrenini ve orijinal karakterlerini keşfederken 3D Planeswalker animasyonlarının tadını çıkaracak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.