DOLAR 32,3838
EURO 34,688
ALTIN 2404,955
BIST 10095,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Online sergi “Bu Renklerde Evimiz Var”

    Online sergi “Bu Renklerde Evimiz Var”
    23.04.2020
    A+
    A-

    Türkiye’nin sanayisine değer katan projelerin sahibi Coşkunöz Holding, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel resim şenliği düzenledi. Geleceğe ışık tutacak ve yönlendirecek olan çocuklara verdiği önem ile geleneksel hale getirdiği resim yarışmasını bu yıl resim şenliğine dönüştürdü. “Bu Renklerde Evimiz Var” etkinliği ile onların tasarımcı ruhlarını beslemeyi hedefleyen Holding, hayal güçleriyle yaratıcılıklarını birleştirerek “Evde Geçirdikleri Anları” kağıda döken tüm çocukların resimlerini http://www.coskunozholding.com.tr/23nisan/ sayfasında sergiliyor.

    Sanayinin temel alanlarında yedi sektördeki 12 şirketiyle faaliyetlerini sürdüren Coşkunöz Holding, çocuklara verdiği önem ile onların gelişimlerini artırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılını tüm şirketlerinde coşkuyla kutlayan Coşkunöz Holding, geleneksel hale getirdiği resim yarışmasını bu yıl resim şenliğine dönüştürdü. Geleceğin tasarımcılarını teşvik etmek ve desteklemek amacıyla 4’üncüsü düzenlenen etkinliğin ana fikri, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle evlerde karantinada bulunan çocukların, “Evde Geçirdikleri Anlar” oldu.

    Çocuklar evlerin binbir çeşit hallerini kağıda döktü

    Coşkunöz Holding ve bağlı şirket çalışanlarının çocuklarının katıldığı etkinliğin bu yılki teması “Bu Renklerde Evimiz Var” olarak belirlendi. 6 – 15 Nisan 2020 tarihleri arasında başvuru yaparak katılan 4 ila 14 yaşındaki toplam 152 çocuk ‘Evde Geçirdikleri Anları’ resmetti. Resim Şenliği kapsamında, hayal güçlerini kullanarak evlerin arabaya dönüştüğü, karantinada nasıl önlem alındığı gibi farklı birçok konuyu yaratıcılıkla kağıda döken çocukların tüm resimleri, 23 Nisan gününden itibaren 1 ay boyunca http://www.coskunozholding.com.tr/23nisan/  linkinde online olarak sergilenecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.