DOLAR 32,3978
EURO 34,6094
ALTIN 2392,686
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kilim Mobilya TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi aldı

    Kilim Mobilya TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi aldı
    11.06.2020
    A+
    A-

    Kilim Mobilya, pandemi sürecinde hijyeni sağlamak, enfeksiyonu önlemek ve kontrol altında tutabilmek için bir eylem planı oluşturdu. TSE’nin belirlediği standartları hızla hayata geçiren işletme, denetimler sonucunda  “TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi” almaya hak kazandı. Dört üretim tesisi ve 207 mağazasında çevreye saygılı ve farkındalığı yüksek bir iş yapma modeli uygulayan şirket, iş ortakları, müşterileri ve toplumda da sağlık, hijyen ve kaliteye bakışta yeni bir perspektif oluşturmayı amaçlıyor.

     

    Kilim Mobilya, hijyeni sağlamak, enfeksiyonu önlemek ve kontrol altında tutabilmek için Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından belirlenen ölçüler doğrultusunda bir eylem planı oluşturdu. Hijyen kurallarına, enfeksiyonu önleme ve kontrol ilkelerine uygun üretim yapan Kilim Mobilya, TSE yetkilileri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu “TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi” almaya hak kazandı. Kilim böylece mobilya sektöründe bu belgeye sahip olan ilk marka oldu.

     

    İşletme, pandemi sürecinde çalışmalarını sağlıklı bir biçimde sürdürebilmek amacıyla TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi’nde detaylı olarak yer alan tüm önlemleri almak için kolları sıvadı. Üretim tesisleri tamamıyla dezenfekte edildikten sonra, hijyen ve sosyal mesafe kuralları gözetilerek yerleşim ve çalışma alanları yeniden düzenlendi. Tesisteki tüm mekanlar hijyen kurallarına uygun hale getirildi. Personelin çalışma sırasında giyeceği elbise, eldiven, maske gibi özel ekipmanlar tedarik edildi. Bunun yanı sıra iletişim ve seyahat gerektiğinde uyulması zorunlu koşullar sağlandı. Ürün nakliyatı ve seyahat sırasında kullanılacak arabalar dezenfekte edildi. Üretimin her aşamasında, atık yönetiminde, nakliye sırasında, insanların birbiriyle iletişiminde; özetle çalışma yaşamının her alanında uyulması gereken kuralların eksiksiz uygulanabilmesi için,  Kilim Mobilya personeline özel eğitimler verildi.

     

    Kilim Mobilya tesisleri; TSE yetkilileri tarafından genel merkezden fabrikaya, üretim tesislerinden dağıtım noktalarına, lojistik alanlarına kadar kapsamlı bir biçimde denetlendi. Kısa sürede TSE’nin belirlediği tüm koşulları eksiksiz olarak hayata geçiren Kilim Mobilya, yapılan denetim sonrasında TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almaya hak kazandı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.