DOLAR 32,3776
EURO 34,749
ALTIN 2412,395
BIST 10104,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Film ve dizi tutkunları için bugüne ve yarına hazır bir TV: Samsung Q800T QLED 8K Smart TV

    21.08.2020
    A+
    A-

    Samsung marka televizyonlardaki hızlı gelişim, evde film veya dizi izleme deneyimini de kökten değiştiriyor. Kullanıcıların tercihine göre 65″, 75″ ve 82″ seçenekleri bulunan Samsung Q800T QLED 8K TV’ler sahip oldukları teknolojik özellikler ile evde film veya dizi izleme deneyimini sinema keyfine dönüştürüyor. Şimdi gelin bu özelliklere daha yakından bakalım…

    Günümüzde televizyonlar teknolojide ortaya çıkan gelişmelere paralel olarak evleri adeta bir sinema salonuna dönüştüren ürünler olarak da büyük ilgi görüyor. Bu televizyonlar içerisinde Samsung Electronics’in Q800T QLED 8K Smart TV modeli, gerek boyut olarak sunduğu seçenekler gerekse film veya dizi izlemeyi sevenleri adeta baştan çıkaran teknolojik özellikleri ile farklılaşıyor. Kullanıcıların tercihine göre 65″, 75″ ve 82″ seçenekleri bulunan Q800T QLED 8K TV’ler; sundukları çözünürlük, sahip oldukları güçlü işlemci, görüntülerdeki ayrıntıları ortaya çıkan özellikleri ve izleyiciyi içine çeken ses yetenekleri ile evde film veya dizi izleme deneyimini sinema keyfine dönüştürüyor.

    Gerçekliğin yeni boyutu ortaya çıkıyor

    Gerçek 8K çözünürlüğe sahip Q800T QLED 8K TV, oturma odanıza gerçekliğin yeni bir boyutunu büyük ekranlarla getiren yeni bir çözünürlük dünyası sunuyor. 4K çözünürlüğün 4 katı bir çözünürlüğe sahip üstün berraklık sağlayan 33 milyon pikselin gücünü her karede hissedebilirsiniz.

    Mükemmel gerçeklik sunan güçlü zekâ

    Söz konusu üstün kalitede görüntü eşliğinde film izlemek için çözünürlük kadar işlemcinin gücü de büyük önem taşıyor. Samsung Q800T QLED 8K TV’de bulunan güçlü Quantum İşlemci 8K sayesinde, AI Görüntü Yükseltme ve Uyum Sağlayan görüntü özelliği ile şimdiye kadar deneyimlediğiniz en iyi izleme deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz. Böylelikle 8K’nın gücünü her zaman tam olarak hissedebilirsiniz. Samsung’un derin öğrenme teknolojisine sahip işlemcisi, gerçek zamanlı sahne analiziyle, parlaklık düzeyi ve sesleri her seyir koşulu için optimize ediyor. Ayrıca Quantum İşlemci 8K’nın güçlü zekâsı farklı türdeki kaynakları ve görüntüleri yapay zekâ öğrenme yöntemiyle 8K’ya yükseltiyor. AI Görüntü Yükseltme mükemmel dokular ve gerçekçi kenarlar oluştururken parazitleri piksel piksel azaltır, bu sayede göreceğiniz tek şey mükemmel gerçeklik olur.

    Filmlerin ayrıntılarını ve derinliğini ortaya çıkarın

    Bu TV’lerde yer alan “Direct Full Array” özelliği ise çoklu konsantre arka ışık bölgelere, saf beyaz ve en karanlık görüntüler için hassas bir şekilde ayar yapıyor. Bu sayede etkileyici kontrastla birlikte aydınlatma detaylarını yaşayabilirsiniz. Direct Full Array ile aydınlık ve karanlık sahneler için daha yüksek kontrast elde ederken filmlerdeki en ince ayrıntıları bile yakalayabilirsiniz. Ayrıca, Arka Işık Bölge Kontrolü, filmlerde en doğru siyah tonlarıyla görüntülerde inanılmaz bir derinlik oluşturuyor.

    Nesneleri takip eden dinamik ses sistemi

    Film izleme keyfini tamamlayan bir diğer özellik ise hiç şüphesiz ses kalitesi. Kaliteli bir ses sayesinde kendinizi filmlerin içerisinde bulabilir, adeta o anı yaşarsınız. İşte tam bu noktada Samsung Q800T QLED 8K TV’de bulunan Nesne Takip Eden Ses+ (OTS+) teknolojisi devreye giriyor. Bu teknoloji sayesinde her sahnedeki hareketi takip eden gerçekçi sinematik ses deneyiminin keyfini yaşayabilirsiniz. Yukarıya ve aşağıya doğru ses vermesi için yerleştirilmiş hoparlörler kendinizi hareketlerin tam ortasındaymış gibi hissettiren üç boyutlu bir ses oluşturuyor. OTS+ sayesinde, ses ekranda nesnelerin hareketlerini takip ederken her zamankinden daha dinamik bir şekilde akar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.