DOLAR 32,3839
EURO 34,6139
ALTIN 2392,607
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dekorasyonda yeni trend: Renkli camlar

    Dekorasyonda yeni trend: Renkli camlar
    24.09.2020
    A+
    A-

    Dekorasyonda hem işlevsellik hem de şık bir tarz yaratmak için kullanılan renkli camlar, değişen trendlerin de vazgeçilmez aksesuarı olarak öne çıkıyor. Yorglass’ın yeşil, füme, bronz ve mavi renkleriyle yaşam alanlarına modern bir stil katan Renkli Camları, güneş ışınlarını kontrollü şekilde yansıtmanıza da yardımcı oluyor.

    Türkiye’nin ilk mat ve dekoratif cam üreticisi Yorglass’ın hayata renkli bakmak isteyenlerle buluşturduğu Renkli Camlar, yeşil, füme, bronz ve mavi renk seçenekleriyle dekorasyonda göz alıcı tasarımlara hayat veriyor. Modern görünümleri ve güneş kontrolü sağlanmak istenen her alanda kullanılabilme esnekliği ile tercih edilen Renkli Camlar, kesilip delinebiliyor ve istenirse çift cam olarak da kullanılabiliyor.

    Dekorasyonun tamamlayıcısı Yorglass Renkli Camlar, güneşin renklerini süzerek, mekanların ışığını ve ambiyansını değiştiriyor. 4, 5, 6, 8 ve 10 mm seçenekleriyle isteğe göre kullanım kolaylığı sunan Renkli Camlar, yaratıcı tasarım ve dekorasyon fikirleri için de ilham veriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.