DOLAR 32,3833
EURO 34,7566
ALTIN 2407,367
BIST 10108,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Egepen Deceuninck, çocukların hayallerini gerçekleştiriyor

    Egepen Deceuninck, çocukların hayallerini gerçekleştiriyor
    28.10.2020
    A+
    A-

    TRT Belgesel kanalında yayınlanan Küçük Düşler Büyük İşler programı, Muğla’nın Ekinanbarı köyündeki çocukların yıkık dökük okul binasını hayallerini süsleyen bir atölyeye çevirdi. Egepen Deceuninck sponsorluğunda gerçekleştirilen bu dönüşüm sayesinde çocuklar, geleceğe daha güvenle koşuyor.

    Türkiye’nin penceresi Egepen Deceuninck, Türkiye’nin geleceği olan çocukların düşlerini gerçekleştiriyor. TRT Belgesel kanalında yayınlanan “Küçük Düşler Büyük İşler” programına sponsor olan Egepen Deceuninck Bodrum Bayisi Şensa Alüminyum, Muğla’nın Ekinanbarı köyündeki yıkık dökük okul binasının çocukların düşlerindeki gibi düzenlenmesine yardımcı oldu.

    Her birinin hayali gökyüzünde olmak

    Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Ekinanbarı köyü, havaalanına çok yakın. Bu köyde yaşayan çocukların her birinin düşlerini de uçaklar, gökyüzü, bulutlar süslüyor. Büyüdüklerinde pilot ya da astronot olmak istiyorlar. Köy okulunda öğrenim gören çocukların düşlerinden haberdar olan Küçük Düşler Büyük İşler ekibi de onları hayallerine ulaştırmak için yola düştü. Egepen Deceuninck Bodrum Bayisi Şensa Alüminyum’un da sponsorları arasında bulunduğu programda okulun yanındaki yıkık dökük bir başka bina, İç Mimar Ayşe Senem Göral ve Sanat Yönetmeni Yelkan Korkutan tarafından bambaşka bir ruha kavuştu.

    Okulun eski öğrencileri de mutlu

    Okulda çocukların hayali olan uçak maket yapımı odası ve küçük uçaklar için mini uçuş pisti yapıldı. Çok uzun yıllar önce de okul olarak kullanılmış olan bu binanın yeni hali günümüzdeki çocukları mutlu ederken bu binada eğitim görmüş olan köy sakinleri de eski günleri hatırlayarak mutlu oldu.

    ‘Desteğimiz devam edecek’

    Egepen Deceuninck Pazarlama ve Satış Grup Müdürü Tamer Özen, kalitesi ve yenilikleriyle PVC pencere sistemlerinin öncü firması olmaktan duydukları mutluluğu, bu tür sosyal sorumluluk projelerine destek olarak perçinlediklerini belirtti. Özen, “Bugün düş kuran çocuklar, geleceğin büyük işlerine imza atacak. Onların yanında olmaktan, hayallerini desteklemekten dolayı mutluyuz. Bu tür sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecek” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.