DOLAR 32,4372
EURO 34,7748
ALTIN 2434,305
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LAV ile Hep Yeni Bir Heyecan Kampanyası Effie Ödülü’nün sahibi oldu

    LAV ile Hep Yeni Bir Heyecan Kampanyası Effie Ödülü’nün sahibi oldu
    19.05.2017
    A+
    A-

    Cama yenilik ve heyecan getiren LAV “Yeni Bir Cam Hep Yeni Bir Heyecan” isimli reklam kampanyası ile Effie 2017 Türkiye Reklam Etkinliği yarışmasında ‘Dayanıklı Eşya, Küçük Ev Aletleri, Züccaciye, Oyuncak’ kategorisinde Bronz Effie’nin sahibi oldu. Mullenlowe İstanbul tarafından hayata geçirilen ve Bronz Effie’ye layık görülen reklam filmi, yeniliğin getirdiği heyecanı ve mutluluğu LAV’a özgü eğlenceli ve samimi bir dille anlatıyor.

    Camın yenilikçi markası LAV, Reklamcılar ve Reklamverenler Derneği’nin Effie Worldwide iş birliğiyle bu yıl dokuzuncusunu düzenlediği “EFFIE Türkiye Reklam Etkinliği” yarışmasından Bronz Effie ile döndü. Yenilikçi vizyonuyla cam sektörüne heyecan getiren LAV, ödülü Mullenlowe İstanbul tarafından hayata geçirilen “Yeni Bir Cam Hep Yeni Bir Heyecan” isimli reklam kampanyası ile kazandı. LAV’ın “Yeni bir cam yeni bir heyecan” mottosuyla hazırladığı kampanyanın devamı niteliğindeki reklam filmi, LAV ile tanıştıktan sonra hayatları değişen ve yenilenen kadınların LAV ürünlerine bağlılığını ve onları her koşulda sahiplenip, üstüne titremelerini eğlenceli bir dille anlatıyor.

    Kadınlardan aldığı ilhamla Kadınlara Yenilik Katan Marka: LAV
    8 Mayıs 2017 tarihinde düzenlenen Effie Ödülleri töreninde Bronz Effie ödülünü, LAV adına Pazarlama ve Satış Direktörü Aslı Aydoğan ve Pazarlama Müdürü Merve Atis aldı. Kampanyalarının merkezinde her zaman tüketicilerine yenilik ve yeni bir bakış açısı sunmak olduğunu söyleyen LAV Pazarlama ve Satış Direktörü Aslı Aydoğan:
    “LAV olarak her zaman kadınlardan aldığımız ilhamla hareket ediyoruz. Yeniliğin, yenilenmenin özellikle kadınlardaki pozitif etkisini, hepimiz bizzat biliyoruz. Yeni Bir Cam Hep Yeni Bir Heyecan isimli kampanyamızda da yeniliğe sahip çıkan, önemseyen, vazgeçmeyen kadınların hikayeleri esprili ama bir o kadar da hayatın içinden bir dille tüketicimize ulaştı. Cam sektöründe henüz çok genç bir marka olmamıza rağmen tüketicilerimiz tarafından bu kadar sevilme ve sahiplenilmenin yanı sıra bu heyecanımızın Effie ödülleriyle taçlandırılması da bizim için ayrıca bir sevinç ve gurur kaynağı.” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.