DOLAR 32,3812
EURO 34,6738
ALTIN 2412,224
BIST 10124,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TÜGEM’den yangınlar için yardım kampanyası

    TÜGEM’den yangınlar için yardım kampanyası
    03.08.2021
    A+
    A-

     

    Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Türkiye genelinde yaşanan yangınlar için harekete geçerek yardım kampanyası başlattı.

    ‘Yaralarımızı saralım’

    Yardım kampanyası hakkında bilgi veren TÜGEM Başkanı Hakan Akdoğan, “Şu an ülkemizin birçok bölgesinde orman yangınları var ve bu bölgelerde yaşayan vatandaşlarımız çok ciddi mağduriyetleri ve çok ciddi zararları var. Bizler millet olarak böyle zor zamanlarda kenetlenmesini bilen ve birlik beraberlik içerisinde yaralarını saran bir milletiz. Bu duygularla TÜGEM ailesi olarak ve gayrimenkul sektörü olarak bu bölgelerde yaşayan vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla yardım kampanyası başlatıyoruz” dedi.

    ‘Desteklerinizi bekliyoruz’

    Yardımcı olmak isteyen herkese seslenen Akdoğan, “Bu başlattığımız yardım kampanyasına sizlerin de desteklerini istiyoruz ve bekliyoruz. TÜGEM aracılığıyla ülkemizdeki yangınlara bir damla su da siz olabilirsiniz” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.