DOLAR 32,4376
EURO 34,7932
ALTIN 2433,504
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Görüntülü İnterkom ile konutlarınızda güvenliğe erişin

    Görüntülü İnterkom ile konutlarınızda güvenliğe erişin
    24.02.2023
    A+
    A-

    Görüntülü interkom, özellikle konutlarda, zaman zaman iş yerlerinde sıklıkla tercih edilen bağımsız bir dahili telefon sistemidir.

    Görüntülü interkom, özellikle konutlarda, zaman zaman iş yerlerinde sıklıkla tercih edilen bağımsız bir dahili telefon sistemidir. Diyafon sisteminin modern türü olarak da değerlendirilebilen görüntülü interkomlar, iletişimin çok daha teknolojik bir şekilde gerçekleştirilmesine imkan tanır. Bu nedenle artık pek çok konutta bu tür dahili telefon sistemleri bulunur.

    2008 yılından beri IP teknolojisine dayalı interkom sistemleri geliştirmekte olan BAS-IP, görüntülü interkom ürünlerinde var olan özelliklerin yanı sıra fark yaratan özellikleri de eklemiştir. Bu sayede özellikle konut ve iş yerlerinde güvenlik teknolojik bir şekilde sağlanır. Görüntülü iletişime imkan tanıyan BAS-IP ürünlerinin birçok dikkat çeken özelliği bulunmakta olup bu özelliklerden bazıları şu şekildedir:

    • Sıra dışı tasarımlara sahip olduğundan, ev ya da iş yeri dekorasyonuna katkıda bulunur.
    • Arayüzü kullanılabilir ve erişilebilir özelliktedir. Bu sayede işlemleri yapmak oldukça kolay ve zevklidir.
    • Klasik özelliklerin yanı sıra
    • otomatik yüz tanıma,
    • esnek sistem kurulumu olmak üzere yenilikçi özelliklere sahiptir.
    • Merkezi erişim kontrolü bulunduğundan, farklı yerlerden BAS-IP ekipmanına ulaşmak mümkündür.
    • Kapıcı ya da güvenlikle iletişim kurmak için monitörü tercih edebileceğiniz gibi BAS-IP mobil uygulamasını da kullanabilirsiniz.

    Benzersiz Tasarımlar Sayesinde Evinize Renk Katın

    Özellikle konutlarda sıklıkla kullanılan BAS-IP görüntülü interkom, evinize renk katacak tasarımlara sahiptir. Klasik ve sade tasarımların yanı sıra çok daha renkli ve hareketli tasarımlar da mevcuttur. İstediklerinizi tercih ederek evinizin dokusunu değiştirebilirsiniz.

    Kullanışlı ve Erişilebilir Arayüz ile İşlemleriniz Oldukça Kolay Tamamlayın

    İnterkomda arayüz oldukça önemlidir. İşlemlerin pratik bir şekilde tamamlanabilmesi için kullanışlı ve erişilebilir bir arayüze ihtiyaç duyulur. BAS-IP ürünleri, bu konuda son derece başarılıdır. İnterkom üzerinde yer alan menülerin her biri, yapılması istenen işlemler için adeta bir kısayoldur. İstediğiniz işlemi tamamlamak için ilgili menüye basmanız yeterli olacaktır.

    Yenilikçi Özelliklerden Faydalanın

    BAS-IP görüntülü interkom, pek çok özelliği bir arada bulunduran sistemlerdir. Klasik özellikleri barındırmakla birlikte sıra dışı özelliklere de ev sahipliği yaptığını söylemek olanaklıdır. Bu özelliklerden en dikkat çekeni, akıllı telefona indirilebilir mobil bir uygulamasının bulunmasıdır. İnterkom monitörünün ana ekranına sabitlenebilen uygulama, işlemlerin çok daha hızlı bir şekilde tamamlanmasını sağlar.

    Ayrıca konuta anahtar olmadığında, uygulama üzerinden giriş yapılabilmesi de mümkündür. Uygulama aracılığıyla kapınızı açabilir, evinize ulaşmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Bu özellik, fazladan anahtar ya da konuta erişimi sağlayan kartları taşımayı zorunlu kılmaz. Fakat erişim kartı taşımak istiyorsanız, erişim kartınızı şifreleyebilir, davetsiz misafirlerinizin erişimini engelleyebilirsiniz.

    Merkezi Erişim Kontrolü ile Farklı Yerlerden BAS-IP Ekipmanına Bağlanın

    BAS-IP görüntülü interkom özelliklerinden bir diğeri de merkezi erişim kontrolü ile farklı yerlerden BAS-IP ekranına ulaşılabilmesidir. Son teknolojik bir ürün olan interkom, her yerden kontrol edilebilir ve yönetilebilir. Bunu sağlayan özellik ise Link İnterkom Sistem Yönetim Yazılımıdır. Link, herhangi bir cihazda rahatlıkla kullanılabilir.

    Monitör ya da Bas-IP Mobil Uygulamasından Bağlantı Kurun

    Uygulama üzerinden bağlantı kurmayı mümkün kılan yenilikçi özellik, kullanıcıların en beğendikleri özellikler arasında yer almaktadır. Monitör üzerinden kapıcı ya da güvenlik ile iletişim kurabildiğiniz gibi BAS-IP mobil uygulamasını, iletişim için tercih edebilirsiniz. Bu seçenek hem oldukça pratiktir hem de monitöre bağımlılığınızı azaltır.

    İnterkom sistemleri ile ilgili bilgi alarak BAS-IP’in sizlere sunduğu avantajları öğrenebilirsiniz. Çoğunlukla konutlarda tercih edilen interkomu işletmenizin güvenliği için iş yeriniz için de tercih edebilirsiniz. Kolay, pratik ve keyifli bir kullanım vadeden interkom, son teknolojik tasarımı ve yenilikçi özellikleri sayesinde dikkatleri üzerine çekmektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.