DOLAR 32,3877
EURO 34,7445
ALTIN 2404,287
BIST 10183,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Plantronics’ten konsol oyunlarına özel tasarlanan kulaklık

    Plantronics’ten konsol oyunlarına özel tasarlanan kulaklık
    13.10.2017
    A+
    A-

    Son yıllarda kendi kitlesini oluşturan XBOX ve Playstation’a Plantronics’te yeni kulaklık modelleriyle ayak uydurdu. Tamamen konsol oyunlarına yönelik tasarlanan RIG ailesinin yeni oyuncuları, oyunlardaki üstün ses performansını deneyimlemek isteyenlere çözüm oluyor. RIG400HS ve RIG400HX, sadece konsol oyunlarında değil tablet, telefon veya bilgisayarlarda da kolaylıkla kullanılabiliyor

     Gerçekçi ses deneyimi için özel olarak üretilen RIG400HS ve RIG400HX kulaklıklar, oyun tutkunlarının vazgeçilmezi olacak. Özellikle son yıllarda kendi kitlesini oluşturan Playstation ve XBOX ONE için tasarlanan kulaklıklar ses kalitesinin yanında konforu da ön planda tutuyor.

     RIG serisinin önceki modellerinden izler taşıyan kulaklıklar rahat kullanımı ön planda tutan modüler bir yapıya sahip. Her iki modelde var olan 3,5 jak girişi, kulaklıkları kullanma alanınızı genişletiyor. Bilgisayar, tablet veya telefonla da kullanılabilen kulaklıklarda yer alan boom mikrofon, çevresel gürültüyü izole ederek net bir ses akışı sağlıyor. Çıkartılabilir mikrofon özelliği RIG400HS ve RIG400HX’in en önemli modüler detaylarından biri. 

    Oyun tutkunlarının en çok dikkat ettiği ağırlık ve konfor detaylarına tasarımıyla kalıcı bir çözüm bulan Plantronics, RIG 400 HS’nin ve RIG 400HX’in hafif yapısı ve ayarlanabilir kafa bandı uzun süreli kullanımlarda dahi kulağınızı yormuyor.

    Oyun severlerin yeni gözdesi olacak RIG 400HS ve RIG 400HX model kulaklıklara Hepsiburada.com ve D&R mağazalarından ulaşabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.