DOLAR 32,472
EURO 34,8689
ALTIN 2441,477
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hem TV ünitesi hem çift kişilik yatak

    Hem TV ünitesi hem çift kişilik yatak
    06.11.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin ilk ve tek hareketli mobilya üreticisi Gaysan’ın 30 yıllık tecrübesi ile tüketiciyle buluşan perakende markası MULTİMO, “Hayata Yer Aç!” sloganı ile küçük yaşam alanlarına fonksiyonellik katıyor, maksimum alan tasarrufu sağlıyor.

    Genç odaları, çift kişilik üniteler ve kanepelerin yanı sıra mutfak ve genel alanlar için de fonksiyonel ürünler sunan Multimo’nun çift kişilik üniteleri arasında yer alan Double SALOON, misafirlere umduklarından fazlasını sunarak şaşırtıyor.

    Bu salon 10 saniyede yatak odasına dönüşüyor

    Stüdyo ve 1+1 dairelere adeta bir oda daha ekleyen Double SALOON, kapalıyken modern ve dekoratif bir televizyon ünitesi iken, vitrin kapağının arkasına gizlenmiş dikey çift kişilik yatağın açılması ile 10 saniyede salonu yatak odasına dönüştürüyor.

    Yatağındayken bile her açıdan televizyon izleme imkanı sunan hareketli mekanizmasının yanı sıra vitrin, kitaplık ve ekstra dolap alanları ile Double SALOON, tek odalı ve stüdyo dairelerde yaşayanlar için de oldukça ideal.

    Double SALOON ile siz de evinizde keyifle misafirlerinizi ağırlayabilir ya da salonunuzu istediğiniz anda yatak odasına dönüştürebilirsiniz. Sabit bir mobilyanın karşıladığı ihtiyaçtan çok daha fazlasını karşılayan Double SALOON, birkaç farklı mobilyaya duyulan ihtiyacı ortadan kaldırarak maliyetleri azaltıyor, birden çok eşyayı toplama ve temizleme derdinden kurtararak zamanı ‘yaşanabilir daha güzel anlara’ bırakıyor.

    Geniş ve modern depolama alanı, hareketli televizyon ünitesi ve istendiğinde gizlenebilen çift kişilik yatağı ile işlevsel ve yaratıcı birçok tasarımı bir arada sunan Multimo Double SALOON’un fiyatı 4230 TL.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.