DOLAR 32,378
EURO 34,7404
ALTIN 2408,395
BIST 10100,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yılbaşı sofraları için Luppo’dan lezzet şöleni

    Yılbaşı sofraları için Luppo’dan lezzet şöleni
    25.12.2017
    A+
    A-

    Yumuşacık iki kekin arasında nefis marshmallow’u ve enfes çikolata kaplaması ile Luppo Sandviç Kek, yılbaşı sofraları için ‘Orman Meyveli Luppo Şöleni’ tarifini sunuyor.

    İçinde bisküvi yerine kek bulunması ile yeme deneyimini yukarı taşıyan Luppo Sandviç Kek; kek, marshmallow ve çikolatanın müthiş birlikteliğini bir üründe buluşturarak tadına bakanları enfes lezzetiyle büyülüyor.

    Hem sade hem de daha yoğun çikolata sevenler için kakaolu kekli çeşitleriyle çay saatlerini keyfe dönüştüren Luppo Sandviç Kek, şimdi de yılbaşı sofralarının finalini şık bir tatlıyla yapmanıza yardımcı oluyor.

    Luppo Sandviç Kek’in ‘Orman Meyveli Luppo Şöleni’ tarifi için malzemeler şöyle:

    Orman Meyveli Luppo Şöleni

    2 kişilik

    Malzemeler

    3 adet Luppo Sandviç Kek Kakaolu

    100 gram frambuaz

    100 gram böğürtlen

    80 gram bitter çikolata

    İç Kreması İçin

    150 ml sıvı krema

    75 gram labne peyniri

    1 tatlı kaşığı limon suyu

    2,5 yemek kaşığı pudra şekeri

    Yapılışı

    İç kreması için, tüm malzemeyi mikser yardımı ile koyu bir kıvam alana kadar çırpın. Kremayı dolapta 30 dakika dinlendirin. Bitter çikolatayı doğrayın ve benmari usulü eritin. Luppo Sandviç Keklerin 1 tanesini marshmallowlu kısmı altta kalacak şekilde ortadan kesin. Diğerinin ise marshmallowunu çıkartın. Bir servis tabağına marshmallowlu tabanları koyun. Üzerine hazırladığınız iç kremasından hafifçe sürün, ardından frambuaz ve böğürtlenleri dizin. Meyvelerin üzerine de krema ekleyin. Bir kat Luppo Sandviç Kek koyduktan sonra aynı işlemi tekrarlayın. En üstünü Luppo Sandviç Kek’in üst tarafı ile kapatın. Eriyen bitter çikolatayı kaşık yardımı ile hazırladığınız ürünün üzerine dökün. Frambuaz ve böğürtlen ile süsleyerek servis yapın.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.