DOLAR 32,3798
EURO 34,7687
ALTIN 2410,766
BIST 10090,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Herbalife Skin Serisiyle kış günlerine meydan okuyun

    Herbalife Skin Serisiyle kış günlerine meydan okuyun
    05.01.2018
    A+
    A-

    Havaların soğumasıyla cildimiz kurumaya başladı bile. Bu noktada cildi daima nemli tutmak için kullanılan ürünler, cilt bakımı için büyük önem taşıyor. Kış soğukları kapıdayken tüm cilt tiplerine uygun olarak formülize edilmiş, özel içerikli Herbalife Skin Serisi nemlendiricileri cildin yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasına ve kışın yıpratıcı etkileriyle başa çıkmasına yardım ediyor

    Kışın kendini iyiden iyiye hissettirdiği bugünlerde cildimiz de kuruyor ve yıpranıyor. B3 vitamini, C ve E vitaminleri içeren Herbalife Skin Serisi nemlendiricilerinin her biri, aloe veradan yalancı safran çiçeği özüne birbirinden farklı özel içeriklerle formülize edildi.

    Parlaklık Veren Günlük Nemlendirici

    Cildin yalnızca 7 günde daha parlak, daha yumuşak ve pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına yardımcı olduğu klinik olarak test edilen Parlaklık Veren Günlük Nemlendirici, cildin nemini 8 saat süreyle iki katına çıkarıyor. Cildinizin taze ve yumuşak görünmesini sağlayan losyon, cildinizin, makyajsızken bile aydınlık görünmesine yardımcı oluyor.

    Koruyucu Nemlendirici SPF 30

    Özel olarak formüle edilmiş içeriğinde B3 vitamini, C ve E vitaminleri, Aloe Vera, yalancı safran çiçeği özü ve physalis angulata bulunan Koruyucu Etkili Nemlendirici SPF 30, geniş spektrumlu UVA koruması sağlıyor. Yalnızca 7 günde cilt görünümünün parlaklığı, yumuşaklığı ve pürüzsüzlüğünde artış sağlanmasına yardımcı olduğu gözlenen ürün, yine yalnız 7 günde çizgilerin ve kırışıklık görünümünün azalmasına yardımcı oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.