DOLAR 32,3802
EURO 34,7502
ALTIN 2411,789
BIST 10105
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Little Caesars Sucuk Karışık Pizza ile tanışmayan kalmasın

    Little Caesars Sucuk Karışık Pizza ile tanışmayan kalmasın
    13.01.2018
    A+
    A-

    Nefis kenarın mucidi Little Caesars Pizza, yeni yılın ilk günlerinde yaza damgasını vuran Sucuk Karışık Pizza’yı uygun fiyatlarla pizza severlerle buluşturuyor. Günlük hazırlanan taptaze hamuru, mevsim domateslerinden üretilen özel domates sosu, gerçek mozzarella peyniri, dilim sucuk, mısır, yeşil biber ve kekik’in muhteşem birlikteliğini sunan Sucuk Karışık Pizza ocak, şubat ve mart ayları boyunca Gel-Al Servisi kapsamında sadece 14 TL’ye pizza severlerle buluşacak. Ayrıca Little Caesars Pizza, kampanya kapsamında 2 veya üstü Orta Boy Sucuk Karışık siparişlerinde fiyat farkı olmaksızın evlere servis kolaylığı da sunuyor.

    Türkiye’de birçok yeniliğe ve ilk’lere imza atan Little Caesars, pizza ailesine yaz aylarında kattığı Sucuk Karışık Pizza için çok özel bir kampanyaya imza atıyor. Her şubede günlük hazırlanan taptaze hamuru, mevsim domatesleriyle hazırlanan özel sosu, gerçek mozzarella peyniri, dilim sucukları, mısır, yeşil biber ve kekik’ten oluşan enfes içeriği ile özellikle sucuk severleri mutlu edecek Sucuk Karışık Pizza, Little Caesars’ın ocak ayından mart ayının sonuna kadar sürecek avantajlı kampanyası ile pizza severlerle buluşacak.

    Kampanya kapsamında; Little Caesars’ın en yakın şubesine giderek avantajlı fiyatlardan yararlanma imkanı sunan Gel-Al servisi farkıyla 14 TL’ye dumanı henüz üstündeyken alınabilen Little Caesars Orta Boy Sucuk Karışık Pizza; mozzarella, sucuk, mısır, yeşil biber ve kekik’in muhteşem uyumuyla da fark yaratıyor.

    Sen gidemiyorsan Sucuk Karışık sana gelsin!

    Nefis kenarın mucidi Little Caesars Pizza, kampanya kapsamında pizza severlere bir kolaylık daha sağlıyor. 2 ve daha üstü Orta Boy Sucuk Karışık Pizza siparişlerinde, fiyat farkı koymaksızın, evlere servis kolaylığı da sunuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.