DOLAR 32,3913
EURO 34,6141
ALTIN 2390,998
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MOİ Sahne’de sanat programı 19-22 Ocak

    MOİ Sahne’de sanat programı 19-22 Ocak
    15.01.2018
    A+
    A-

    İstanbul’un en renkli sahnesi MOİ Sahne Ocak ayında birbirinden renkli oyunlara, gösterilere ve konserlere ev sahipliği yapıyor. 19-22 Ocak tarihleri arasındaki MOİ Sahne etkinlik takvimi şöyle:

    19 Ocak Cuma, saat 21.00’da Murat Dalkılıç konseri

    MOİ Sahne Konserleri kapsamında Pera Event’in düzenlediği konserle, Türk pop müziğinin başarılı ismi Murat Dalkılıç MOİ Sahne’de sevenleriyle buluşuyor.

    20 Ocak Cumartesi, saat 13.00’da Çocuk Oyunu ‘Odada Dört Mevsim’

    Neşe Türkeş’in yazıp Okan Yahşi’nin yönettiği BKM‘nin müzikli çocuk oyunu ‘Odada Dört Mevsim’ MOİ Sahne’de izleyiciyle buluşuyor. Oyunda, odasında nasıl vakit geçireceğini bilmeden sıkılan bir çocuğun yardımına koşan Bilge Sinek Cızbız, Vivaldi’nin ünlü eseri ‘Dört Mevsim’den esinlenerek ona muhteşem bir dünyanın kapılarını açıyor. Danslarla ve görsel efektlerle zenginleşen oyunda çocuklar eğlence dolu bir şölenin içine dalıyor.

    20 Ocak Cumartesi, saat 20.00’da Sunay Akın ve Nihat Sırdar ‘Sivrisinek Dedin De Aklıma Geldi’

    Yazar ve koleksiyoncu Sunay Akın ile uzun yıllardır radyolarda kendine özgü tarzıyla programlar sunan Nihat Sırdar ‘Sivrisinek Dedin de Aklıma Geldi’ adlı komedi gösterileriyle MOi Sahne’de izleyiciyle buluşuyor. Gösteride Sunay Akın ve Nihat Sırdar tarihten ve günümüzden ilginç olayları izleyicilere anlatırken, Türkiye radyolarının konuşan tek hayvanı ‘Sivrisinek’ durmadan araya giriyor ve onlarla tatlı bir şekilde atışıyor. Gösteri, kahkaha ve kara mizahı bir arada sunuyor.

    21 Ocak Pazar, saat 13.00’da Çocuk Oyunu ‘Canım Kardeşim 2’

    Televizyon ekranlarında çocukların severek izlediği ‘Canım Kardeşim’in yeni müzikali ‘Canım Kardeşim Müzikali 2’ MOİ Sahne’de izleyiciyle buluşuyor. Oyun; eğlenmek ve güzel zaman geçirmek için sadece bilgisayar oynanmaması gerektiğini anlatıyor. Oyuna Barış Manço karakteri gibi sürpriz tiplemeler de katılıyor. Danslı ve müzikli oyun, çocukların da dahil olduğu bir eğlenceye dönüşüyor.

    21 Ocak Pazar, saat 20.00’da Tiyatro Oyunu ‘Patates’

    Ahu Türkpençe ve Orçun İynemli’nin rol aldığı tek perdelik komedi oyunu ‘Patates’ MOİ Sahne’de sanatseverlerle buluşuyor.

    Gergedan Yapım’ın 2017 sezonunun yeni projelerinden biri olan, Ahu Türkpençe’nin yazdığı Patates, aşkın ve intikamın en komik halini sunuyor. Yeni boşanan çift, taşınırken nakliye şirketinin eşyaları karıştırması sonucunda evde koliler arasında boşanmanın suçlusunu aramaya başlar ve ortalık kızışır. Oyunun merak uyandıran kısmı ise intikamın mı, aşkın mı kazanacağı sorusu.

    “Bir kadın ve bir erkek daha yeni boşanmışlardır. Ama yazık kadına, seviyor sanki hala erkeği. Taşınırken nakliye şirketi eşyaları karıştırdığı için şimdi boş evde koliler arasında eşyaları ayırıyor, bir yandan da boşanmanın suçlusunu arıyorlar. Ortam kızışıyor ve sonunda intikam yeminleri ediliyor. Ama yazık adama, kadının intikamı acı olur bilmiyor sanki. Bu ilişki kurtulur mu? Yeniden aşk ateşi sarar mı kadınla adamı? Peki ilişkide erkeklerin bilmesi gereken ve kadınların hiç söylemediği en önemli sırlar nedir? İntikam mı kazanacak yoksa aşk mı?”

    22 Ocak Pazartesi, saat 16.00 ve 19.00’da çocuk müzikali Rafadan Tayfa ‘Türkiye’dir Burası’

    Rafadan Tayfa, çocuk müzikali ‘Türkiye’dir Burası’ ile güzel ülkemizin dört bir yanını MOİ Sahne’ye taşıyor. Ülkemizin geleneklerini hiç olmadığı kadar samimi bir dille aktarırken, kültürümüze dair öğeleri müzikli ve danslı bir oyunla izleyiciye sunuyor. ‘Türkiye’dir Burası’; eşsiz dansları, özgün şarkıları ve güçlü sahne prodüksiyonu ile izleyiciye bir şölen yaşatıyor. Oyun saat 16.00 ve 19.00’da iki farklı seansta MOİ Sahne’de izleyiciyle buluşacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.