DOLAR 32,3795
EURO 34,6839
ALTIN 2402,808
BIST 10056,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    IKEA Kartal mağazası için ön başvuruları Kariyer Kulübesi’nden aldı

    IKEA Kartal mağazası için ön başvuruları Kariyer Kulübesi’nden aldı
    13.02.2018
    A+
    A-

    IKEA Türkiye, nisan ayında açacağı Kartal Mağazası için yeni çalışma arkadaşları ararken adayların ilgisini çekmek, hedef çalışan kitlesine ulaşmak ve farklı bir iletişim projesi gerçekleştirmek için Kariyer Kulübesi’ni tasarladı.

    Kariyer Kulübesi’nde iki günde 500’e yakın özgeçmiş toplanırken, iş başvurusu için gelenler 100 IKEA masası monte etti!

    Türkiye’deki altıncı, İstanbul’daki üçüncü mağazasını nisan ayında Kartal’daaçacak olan IKEA Türkiye, adayların ilgisini çekmek ve doğru insan kaynağına ulaşmak için farklı bir uygulamayı hayata geçirdi. Kartal Meydanı’nda bir Kariyer Kulübesi kuran IKEA, çalışma prensibine uygun keyifli bir işe alım deneyimi yaşatırken hedef çalışan kitlesine ulaşma fırsatı yakaladı.

    Eğlenerek çalışma prensibini benimseyen; çalışanlarına dinamik, genç, keyifli ve tüm fikirlere saygı duyulan bir iş ortamı sunan IKEA Türkiye, bu kurumsal değerleri yansıtacak bir Kariyer Kulübesi tasarladı ve tüm ön başvuruları bu kulübeden aldı.

    IKEA mağazalarındaki görüşme odalarının bir benzeri şeklinde IKEA ürünleri ile tasarlanan Kariyer Kulübesi, Kartal Meydanı’na yerleştirildi. Kariyer Kulübesi’nde adayları karşılaması için bir tiyatro oyuncusuyla çalışıldı. Bu oyuncu, adayları çalışma masasının montajını yaparken karşıladı ve kendisine yardım etmelerini istedi. Görüşmenin gerçekleşeceği masanın montajı birlikte bitirildikten sonra kulübeden çıkan oyuncu, bu kez görüşmeyi yapacak yönetici kimliğiyle geri döndü. Büyük sürpriz yaşayan adaylar ilk şokun ardından kendilerine yöneltilen farklı kurgulardaki soruları cevaplayarak, eğlenceli bir ön başvuru gerçekleştirdi.

    İki gün süren görüşmelere, sosyal medya üzerinden duyuruları görenler ve sokaktan geçerken kulübeyi görüp başvuru formunu dolduranlar katıldı. Adaylar IKEA dünyasını yakından hissetme şansı bulurken, hayatlarında belki de ilk defa böyle ilginç ve eğlenceli bir ön başvuru gerçekleştirdi. Kariyer Kulübesi’nde iki günde 500’e yakın özgeçmiş toplanırken, iş başvurusu için gelenler 100 IKEA masası monte etti. Görüntülenen bu eğlenceli dakikalar sosyal medyada paylaşıldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.