DOLAR 32,381
EURO 34,6982
ALTIN 2400,738
BIST 10054,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sağlığınız Duru Beytepe’ye emanet

    Sağlığınız Duru Beytepe’ye emanet
    22.03.2018
    A+
    A-

    Duru Beytepe, özel olarak tasarlanan doğal ve sağlıklı alanlarını konut sahipleri ile buluşturuyor. Açık ve kapalı spor salonu alternatifleriyle sporun enerjisi Duru Beytepe’de açığa çıkıyor.

    Tona Yapı ve Safe İnşaat kalitesiyle yükselen Duru Beytepe projesi, sunacağı sosyal alanlar ile kaliteli yaşamın kapılarını aralayacak. Sağlıklı yaşama önem verenler için özel olarak tasarlanan doğa alanları ile spor yapmak yaşamınıza huzur katacak. Projede hayata geçecek olan; saha spor alanları ile dilediğiniz sporu yaparken, yürüyüş, koşu ve bisiklet yolları ile yeşile ve oksijene doyacaksınız.Projede sunulan yetişkin açık hava spor alanları, yüzme havuzu, masa tenisi salonu, Fitness center, spa merkezi alanlarıyla ise; evinizden uzaklaşmadan spor yapma imkânı bulacaksınız. Duru Beytepe projesini “Hayatın Doğası Değişiyor” mottosuyla hayata geçirdiklerini hatırlatan Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal “Basketboldan futbola, tenisten bisiklet alanına kadar dilediğiniz sporu dilediğiniz zaman yapabileceğin alanlar tasarladık.Doğa ile iç içe spor yapma alternatifi sunarak, açık hava ile sporun enerjisini ikiye katlamayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

    Günün yorgunluğu Duru Beytepe Spa Merkezi’nde atılıyor

    Projede yer alan spa merkezi ile günün yorgunluğunu atmanın mümkün olduğunu belirten Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal sözlerine şunları ekledi: “Sporunuzu huzurla yaptıktan sonra, günün yorgunluğunu kolayca atabileceğiniz sauna, buhar odası ve Fin Hamamı Duru Beytepe sakinlerinin hizmetine sunulacak. Bu sayede Duru Beytepe ile yaşam alanının bütün inceliklerini keşfetme şansına sahip olacaksınız.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.