DOLAR 32,4524
EURO 34,7543
ALTIN 2424,139
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gaysan Mobilya Londra’da yeni Multimo mağazasını açtı

    Gaysan Mobilya Londra’da yeni Multimo mağazasını açtı
    26.03.2018
    A+
    A-

    Türkiye’de 30 yıldır çok fonksiyonlu mobilya alanında üretim yapan ilk ve tek firma olan Gaysan Mobilya, son tüketiciye, inşaat sektörüne ve yurtlara sunduğu çözüm odaklı fonksiyonel ürünlerini şimdi de Londra’ya taşıdı. Perakende markası Multimo ile Londra’da yeni mağazası açan Gaysan Mobilya’nın yakın dönem hedefi arasında Kanada ve Hollanda yer alıyor.

    Türkiye’de yüzde 70 pazar payı ile alanında sektör lideri ve dünyadaki en büyük 5 üreticiden biri olan Gaysan Mobilya, kendi Ar-Ge çalışmaları ile geliştirdiği fonksiyonel mobilya ürünleri ile hayatı kolaylaştırmaya, alan tasarrufu sunuyor.

    Gaysan Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Can Özdemir, “Sadece Gaysan Mobilya ürününün sergilendiği Londra Multimo mağazamız ile bölgede küçük evlerde yaşayan kitleye ağırlıklı olarak hizmet sunuyor olacağız. Şuan 10 ülkeye ihracatyapıyoruz. Yeni Londra mağazamız ile birlikte yurtdışında mağaza sayımız 9 oldu. 2018 yılında yurtiçinde ve yurtdışında mağaza sayımızı artıracağız. 2018 yılı hedefimiz 50 büyüme” dedi.

    Multimo ürün gamında, tek ve çift kişilik duvar yatakları, genç odaları, ranzalar ve kanepelerin yanı sıra mutfak ve genel alanlar için de tamamı fonksiyonel, hareketli ve akıllı ürünler yer alıyor. “Hayata Yer Aç!” sloganı ile başta küçük yaşam alanları olmak üzere tüm yaşam alanlarına fonksiyonellik katan marka bugün, ABD, İngiltere, Şili, Peru,Kosova, Lübnan, Dubai, Gürcistan ve fabrikasının da bulunduğu Romanya olmak üzere 10 ülkeye ihracat yapıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.