DOLAR 32,3807
EURO 34,6864
ALTIN 2398,03
BIST 10061,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Amine Gülşe’den Stil Önerileri

    Amine Gülşe’den Stil Önerileri
    22.04.2018
    A+
    A-

    Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Mercedes Benz Fashion Week’e gelen ünlü isimlerden Amine Gülşe, sezon önerilerini MAG’a anlattı.

    Raşit Bağzıbağlı defilesine katılan ünlü oyuncu Amine Gülşe,“Raşit yine bu sezon da çok güzel bir defile gerçekleştirdi. Nerede olursa olsun her defilesine katılarak destek olmaya çalışıyorum” dedi.

    “Salaş stiller hoşuma gidiyor”

    Stili ve giyimi ile de yakından takip edilen Amine Gülşe dolabında olmazsa olmaz değdi parçaları MAG için anlattı. “Spor giyinen biriyim. Kot benim için en vazgeçilmez parça. Salaş stiller çok hoşuma gidiyor” diyerek 2018 moda tercihlerini paylaştı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.