DOLAR 32,3421
EURO 34,6602
ALTIN 2409,011
BIST 10094,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocuklar 23 Nisan coşkusunu Bilkent Center’da yaşadı

    Çocuklar 23 Nisan coşkusunu Bilkent Center’da yaşadı
    24.04.2018
    A+
    A-

    Bilkent Center, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı rengarenk etkinliklerle kutladı. Bilkent Center’ı ziyaret eden çocuklar ve aileleri kurulan atölyeler ve özel etkinliklerle coşku dolu anlar yaşadı.

    Bilkent Center, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 4 gün süren etkinliklerle kutladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklar için hem öğretici hem de keyifli etkinliklere imza atan Bilkent Center, renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Atölye çalışmalarının yanı sıra Latin ve salon dans gösterileri, Jimnastik atölyeleri ile çocuklar 23 Nisan’ın coşkusunu doyasıya yaşadı.

    Hem yararıcı hem de eğlendirici etkinlikler

    Bilkent Center 4 gün boyunca düzenlenen birbirinden renkli etkinliklerle çocukları ve ailelerini ağırladı. Origami, marangozluk, mutfak, oyunculuk ve akıl oyunları atölyeleriyle yaratıcılığını geliştiren çocuklar, bir yandan da eğlendi. Karnaval havasında geçen etkinliklerde çocuklar aynı zamanda Walt Disney’in sevimli kahramanları Miki Fare ve Donald Duck ile tanıştı. Hayranı oldukları kahramanların oluşturduğu bando eşliğinde Bilkent Center’ı gezen minikler, unutulmaz bir bayram geçirdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.