DOLAR 32,3843
EURO 34,5843
ALTIN 2386,942
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo’dan Anneler Günü için benzersiz hediyeler

    30.04.2018
    A+
    A-

    Tchibo, Anneler Günü’nde anneleri mutlu edecek birbirinden güzel hediye alternatifleri sunuyor. Annesine olan sevgisini en güzel hediye ile taçlandırmak isteyenler, 2 Mayıs tarihinden itibaren tüm Tchibo mağazalarında ve tchibo. com. tr’de çok sayıda seçenekten yararlanabilecekler. Sadece Tchibo’da olan organik pamuklu tekstil ürünleri ve avantajlı fiyatlara sahip özel hediye setleri öne çıkan ürünler arasında yer alıyor.

    Tüm dünyada kutlanan Anneler Günü, bu yıl da özel günlerin en anlamlısı olarak hayata renk katacak. Her hafta yenilenen temalarıyla takipçilerine farklı, fonksiyonel ve şık ürünler sunan Tchibo, Anneler Günü’nün keyifli bir şekilde geçmesine katkıda bulunmak için en güzel hediye alternatiflerini hazırladı.

    İnsanı ve çevreyi korumak için organik tarımdan elde edilen organik pamukla üretilen tekstil ürünleri, farklı hediye peşinde olanların beğenisine sunuluyor. Sadece Tchibo’da bulunabilen bu DOĞA DOSTU ürünler, şık tasarımlarıyla da ilgi çekiyor. Bluzlar, tişörtler, pantolonlar, tayt pantolonlar, şallar, hırkalar, yelekler ve elbiseler şıklıkla birlikte rahatlığı da önemseyen annelere hitap ediyor. Bluz fiyatları 69,95 ile 89,95 TL arasında değişiyor. Tişörtler 49,95 TL’den başlıyor. Tayt pantolon 99,95 TL iken, baskılı pantolon 109,95 TL’den satılıyor. Tasarımıyla dikkat çeken çift taraflı kapitone yelek 169,95 TL, elbise ise 139,95 TL.

    Kolay ve hızlı hediye seçimi için “indirimli hediye setleri”

    Uzun saatler araştırma yapmadan hızlı bir şekilde hediye almak isteyenler, Tchibo’nun hediye setlerini çok beğenecekler. Tchibo, şık ürünlerin yer aldığı içerikleri ve indirimli fiyatlarıyla dikkat çeken üç farklı “aksesuar hediye seti” hazırladı. Bu setlerden birinde çelik kol saati ve cüzdan 179,95 TL’lik özel fiyatıyla satılıyor. Bir cüzdan ve şalın yer aldığı bir başka set ise 65,95 TL fiyatıyla takipçilerin beğenisine sunuluyor. 159,95 TL fiyatı olan üçüncü aksesuar setinde ise saç maşası ile çantalı fırça yer alıyor.

    Tchibo’nun “takı hediye seti”, takı seven annelerin gözlerini kamaştıracak. Swarovski kristalli küpe ile Swarovski kristalli kolyeyi buluşturan hediye setinin fiyatı 99,95 TL. Bir bileklik ile takı ve seyahat çantasının yer aldığı diğer set ise 159,95 TL. Deri kol saati ve kutusunun yer aldığı “saat hediye seti” 139,95 TL.

    Tchibo sporsever anneleri de unutmadı. Bir mug ve akıllı telefon kol bandının yer aldığı spor hediye seti 69,95 TL’ye satılıyor.

    Hediye setlerinin dışında kolyelerden bileziklere, kol saatlerinden cüzdan ve çantalara kadar tekli olarak alınabilecek çok sayıda ürün bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.