DOLAR 32,3635
EURO 34,7968
ALTIN 2433,756
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum’da Aslı Kıratlı ile sağlıklı bir incelme yöntemi: Lean Body Flow

    The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum’da Aslı Kıratlı ile sağlıklı bir incelme yöntemi: Lean Body Flow
    08.06.2018
    A+
    A-

    Bodrum Yarımadası koylarının en büyüleyicisi Cennet Koyu’nda yer alan Mandarin Oriental, Bodrum’un ödüllü spa merkezi The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum bu yaz yeni bir iş birliğiyle karşınızda. Fitness eğitimcisi Aslıhan Kıratlı ve ekibinin Mandarin Oriental, Bodrum’a özel oluşturduğu ritmik müzik eşliğinde gerçekleşen Lean Body Flow boot camp programı, hızla incelmek isteyenler için hem çok keyifli hem de çok etkin bir yol. Eğittiği ekibiyle birlikte Aslı Kıratlı’nın bugüne kadar çalıştırdığı kişiler arasında Azra Akın, Nazlı Çelik, Berrak Tüzünataç, Selma Ergeç, Sedef Avcı gibi birçok ünlü de bulunuyor.

    Peki bu Lean Body Flow nedir?

    Lean Body Flow yöntemi vücutta hızla, ölçülür ve gözle görülür bir biçimde başkalaşım yaratan, genetik sorunlu bölgelerde dahi etkiler sağlayan, sağlıklı bir incelme yöntemi. Lean Body Flow Programı ile kısa bir zamanda inanılmaz bir bedensel dönüşüm mümkün. Bu özellik Lean Body Flow programını tüm bilindik spor yöntemlerine kıyasla eşsiz kılıyor. Bilindik tüm spor çeşitleri ağırlıklı olarak vücuttaki büyük kasları çalıştırırken; Lean Body Flow yöntemi kasları alışılmışın dışında çalıştırarak vücudu yeniden tasarlıyor. Bu yöntemde hareketler sürekli değiştirilerek varlığından haberdar bile olmadığımız ince motor kaslar devreye giriyor ve böylece ince bir silueti ortaya çıkarmak mümkün.

    Lean Body Flow ardından ödüllü Spa ile huzura doğru yolculuk

    2016 World Luxury Spa & Restaurant ödülleri SPA kategorisinde ödül alan The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum’da yoğun tempolu boot camp programıyla eş zamanlı ya da program hemen bittikten sonra kendinizi şımartmak için birçok servis bulunmakta. Bölgenin en kapsamlı sağlık, güzellik ve masaj programlarını lüks dokunuşlar eşliğinde sunan Mandarin Oriental, Bodrum, ödüllü SPA terapileri ve el yapımı doğal içerikli şifalı uygulama kürleriyle kampın tüm yorgunluğunu geride bırakın.

    Doğallığın izinden giden ‘The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum’ resort bahçesinden topladığı zeytinyağı, ada çayı ve lavanta ile sürdürülebilirlik felsefesini benimsiyor. The Spa’nın otantik hamamında kökeni yüzyıllar öncesine uzanan Türk su terapisi deneyimini keşfedebilir, kişisel beklentilerinize yönelik tasarlanan Moroccan Hamam ile ise ruhsal ve fiziksel olarak arınabilirsiniz.

    5 Günlük Boot Camp 

    11-15 Haziran 2018*

    Sabah (08:00-09:30) veya Öğleden sonra (17:00-18:30) alternatifiyle

    Fiyat: 750 €/kişi başı (5gün x 1,5 saat)

    *10 Haziran 2018 günü çalıştırılacak genetik bölgelerle ilgili kişisel training analizi ve ölçüm

    10 Günlük Boot Camp

    18-22 Haziran 2018*

    Sabah (08:00-09:30) veya Öğleden sonra (17:00-18:30) alternatifiyle

    Fiyat: 1200 €/kişi başı (5gün x 1,5 saat)

    *17 Haziran 2018 günü yeni katılımcılar için genetik bölgelerle ilgili kişiye özel training analizi ve ölçüm

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.