DOLAR 32,369
EURO 34,806
ALTIN 2399,922
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ana Sigorta “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” listesine girdi

    Ana Sigorta “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” listesine girdi
    01.05.2024
    A+
    A-

    Geçtiğimiz ocak ayında, 30 yılı aşkın bir süredir 97 ülkede iş yeri kültürü ve çalışan deneyimi konusunda liderlik yapan Great Place to Work Enstitüsü tarafından verilen Great Place To Work® Sertifikası’nı kazanarak önemli bir başarıya imza atan Ana Sigorta, bu kez de Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi’nde yerini aldı. 

    Ana Sigorta, çalışan memnuniyeti ve iş yeri kültürü alanındaki öncü, yenilikçi çalışmalarıyla birlikte çalışan memnuniyetinde elde ettiği üstün sonuçlarla Great Place To Work’un  “Herkes İçin Harika İş Yeri” kriterlerinde en iyi performansı gösteren şirketler arasında yaptığı değerlendirmede Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi’ne girmeye hak kazandı.

    Bu yıl Türkiye’den 600’ü aşkın şirketin değerlendirildiği çalışmada listeye giren  90 şirketin ödülleri geçtiğimiz günlerde yapılan bir törenle sahiplerine verildi. Ana Sigorta Mali İşler Aktüerya, İnsan Kaynakları, Eğitim ve Performans birimlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Canan Yılmaz, ” Geçtğimiz ocak ayında aldığımız Great Place To Work® Sertifikası, bu alanda gösterdiğimiz yoğun çabanın ve kazandığımız başarının sadece yerel değil, uluslararası düzeyde de farkedilmesini sağladı. Bu kez aldığımız ödül ise Ana Sigorta’yı çalışma arkadaşlarımızın yaptıkları işlerden gurur duyduğu, güçlü takım ruhuna sahip bir şirket olarak tescilledi. Bu sonuç bizleri olağanüstü mutlu etti. Bizi bu başarıya götüren tüm ekip arkadaşlarımızla gurur duyuyor, iyi ki varsınız diyorum” dedi.

     En İyi İşverenler, krizi en başarılı yönetenler oldu

    Çalışan deneyiminin çalışanlar için tutarlı seviyede pozitif bir deneyim olması anlamına gelen “For All” kriterlerinde en iyi performansı gösteren şirketlerin En İyi İşveren Listesi’nde yer bulduğu Great Place To Work® Türkiye Raporu’nda, zorlu ekonomik koşullara da dikkat çekilerek, “En iyi işverenler bu stresli durumu, inovatif yaklaşımlar, etkin liderlik uygulamaları, açık iletişim ve refah programlarıyla yönetmeyi başardı. Yani bu yılki gibi kriz dönemlerinde, çalışanlarını güvence altında hissettirmeyi başaran şirketler bu krizi daha iyi yönettiler” ifadelerine yer verildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.