DOLAR 32,5887
EURO 34,7713
ALTIN 2507,595
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ankaralılar Altınoran’dan ev almak için akın etti

    Ankaralılar Altınoran’dan ev almak için akın etti
    11.03.2017
    A+
    A-

    Sinpaş Yapı tarafından gerçekleştirilen Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran’da ‘Ev Aldıran Çadır Günleri’ Ankaralılar tarafından oldukça ilgi gördü. Konut satışında ilk ‘Çadır Günleri’ kampanyasını düzenleyen Sinpaş Yapı, ayrıcalıklarla dolu bir yaşam sunan Çankaya Altınoran’daki son evleri, %30 indirimle satışa sununca fırsatı kaçırmak istemeyen Ankaralılar Altınoran’a akın etti.

    Sinpaş Yapı’nın Altınoran projesinde başlattığı ‘Ev Aldıran Çadır Günleri’ kapsamında ilk kez %30 indirim sağlanan kampanya 10 – 26 Mart tarihleri arasında geçerli olacak. İlk günden Ankaralıların dikkatini çeken kampanya bir seferlik düzenlendiği için ev sahibi olmak isteyenler Altınoran’da sıraya girdi. Ankaralılar verilen fırsattan çok mutlu olduklarını ifade ettiler.
    Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik “Çadır günleri fırsatlarını tüketiciler yakından bilir. Bugüne kadar tekstilde, perakendede çadır günleri yapıldı ancak bu kampanyayı gayrimenkul sektörüne taşımak, her zaman yenilikçi kimliğiyle fark yaratan Sinpaş Yapı’ya kısmet oldu. Konut almak için en uygun fırsatları bekleyenler, bu kampanya ile çok mutlu oldu. Kampanya başlar başlamaz, yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Bu nedenle Ankaralılara, fırsatı kaçırmamak için ellerini çabuk tutmalarını tavsiye ediyoruz. Çadır Günleri kampanyamız, sadece Ankara Çankaya’da yer alan Altınoran projemizi kapsayacak. Altınoran Çadır Günleri, sektörde ilk kez uygulanan bir satış yöntemi olduğu için bizim kadar, vatandaşlarımızı da çok heyecanlandırıyor.”dedi.

    Çok yoğun ilgi gören Altınoran’da son %5 oranındaki evlerimizi de sahiplerine teslim ederek, bir an önce yeni projelerimize odaklanmak istiyoruz. Bu nedenle hem fırsatın büyüklüğü hem de sınırlı sayıda konut kaldığı dikkate alındığında, konut sahibi olmayı düşünenleri Çadır Günleri’ne mutlaka bekliyoruz. Ankaralılara ‘Bu fırsat kaçmaz’ diyoruz. Altınoran’daki ayrıcalıklarla dolu yaşamda yerini almaya karar verenlere yüzde 30 indirim fırsatının yanı sıra Sinpaş Yapı’ya özel birbirinden avantajlı ödeme seçenekleri de sunuyoruz. Altınoran’da son dairelerimizi satışa çıkartıp bitireceğiz, ev almak için en iyi kampanyayı bekleyenler, Çadır Günleri’nde hayallerinin de ötesinde fırsatlarla karşılaşıyor.

    Gayrimenkul sektörünün tarihine geçecek kampanyada Sinpaş Yapı Altınoran projesinde ilk kez yüzde 30 oranında indirim sunuyor ve bu fırsat 10 – 26 Mart tarihleriyle sınırlı olacak.

    Altınoran hakkında
    Sinpaş Yapı’nın Çankaya’da hayata geçirdiği Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran ile Ankara’nın konut anlayışını değiştirme hedefiyle konut ve yaşam kalitesini yükseltecek standartları da yeniden belirliyor. Ankara’yı değil tüm Türkiye’yi yeni bir yaşam konseptiyle tanıştıran, Altınoran, bir konut projesinde ilk kez karşımıza çıkan sosyal donatılarla yepyeni deneyimler kazandırıyor. Altınoran içersinde bulunan Altınoran Çarşı’da Starbucks, Mado, Which Cafe, Simitçi Dünyası, Home Kitchen, City Wok, Branca, Arabia Coffee ve 3M Migros gibi tüm ihtiyaçların karşılanacağı alanlar sunuyor. Vadi manzarasında spor ve yüzme imkanı sağlayan Sports International’da sporu yaşamın içine dahil ediyor. Yılın 365 günü kayak yapmaya imkân sağlayan ve projenin içinden teleferikle inilen tek şehir içi kayak merkezi Snowland’e sadece site sakinleri değil tüm Ankaralılar ilgi gösteriyor. Altınoran Çarşı’nın İmrahor vadisine bakan bölümünde yer alan Skywalk, 250 metre yüksekliğindeki cam platformu ile gökyüzünde yürüme deneyimi yaşatıyor. Proje ziyaretinde bulunan Ankaralı’ların fotoğraf çektirmek için ilk uğradığı yer Skywalk oluyor. Hayatlarında spor ve maceraya yer veren Altınoran’lılar ise ExtremeLand ile metrelerce yükseklikteki yüksek ip parkurunda macera ve adrenalin keyfini yaşayacak. Altınoran bütün sosyal donatılarıyla sadece site sakinlerine değil bütün Ankaralıların kullanımına imkân veriyor.

    Altınoran Proje Künyesi:
    Proje ismi :Altınoran
    Firma :Sinpaş Yapı
    Konum : Çankaya – Oran
    Toplam Arazi : 150,000 m²
    Toplam Konut Adedi : 2.647
    Metrekare Aralığı : 81 ile 500 m²
    Fiyat Aralığı : 320,400 TL – 3,235.100 TL (Peşin + Kampanya indirimli, KDV hariç)
    Teslim Tarihi : Yaşam Başladı

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.