DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Anneler Günü’ için adres Mix Kayseri

    ‘Anneler Günü’ için adres Mix Kayseri
    10.05.2017
    A+
    A-

    Kayseri’nin ilk yaşam merkezi ‘Mix Kayseri’ Anneler Günü haftasına özel etkinlikler düzenliyor. 8 – 14 Mayıs tarihleri arasında yapılacak etkinliklerde yogadan sabah sporuna, sanat atölyesi çalışmalarından çikolata workshop’una kadar birçok farklı etkinlik bulunuyor.

    Birçok ülkede her yıl mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü, Kayseri’de ‘Mix Kayseri’ farkıyla yaşanıyor.
    8 – 14 Mayıs tarihleri arasında ‘Mix Kayseri’de 100 TL ve üzeri alışveriş yapan konuklar anneleri için birbirinden ilginç hediyelerden oluşan hediye çarkına katılım hakkı kazanacaklar, ayrıca hafta boyunca sürecek etkinliklerle de anneler gününü kutlayacaklar. Anneler günü haftası için onlarca etkinlik düzenleyen ‘Mix Kayseri’nin öne çıkan etkinlikleri ise şu şekilde sıralanıyor; Mallwalk -Exclusivegym ile Yaşam Merkezi çevresinde ve sabah sporu, annelerle Teraryum atölyesi, annelerle simit atölyesi, annelerle çikolata workshopu.

    ‘Mix Kayseri’ gün içinde annelerle ekşi maya ve artizan ekmek atölyesi düzenlerken, günün devamında anne – çocuk yogası ve annelerle pizza etkinliği düzenleyecek. Özellikle Kayseri’de ilk kez düzenlenecek ekşi maya ve artizan ekmek atölyesi ile yine ilk kez düzenlenecek açık hava anne çocuk yogası etkinliğine vurgu yapan ‘Mix Kayseri’ yetkilileri hediye çarkında bulunan sürpriz hediyelere de dikkat çekiyorlar.

    Anneler ve çocuklarının katılacağı onlarca etkinlik ve hediyeler Kayserilileri bekliyor. Birçok sürprizin yaşanacağı Anneler Günü haftasını doyasıya yaşamak için yetkililer, bütün anneleri Kayseri’nin ilk yaşam merkezi olan ‘Mix Kayseri’ye çağırıyorlar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.