DOLAR 32,5716
EURO 35,0228
ALTIN 2427,65
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Annelere en doğal hediye Ashley Joy’dan

    Annelere en doğal hediye Ashley Joy’dan
    08.05.2017
    A+
    A-

    Doğadan ilham alarak üretilen Ashley Joy bakım ürünleri, en güzel Anneler Günü hediyesi seçenekleri arasında yer alıyor. Ashley Joy’un parabesiz saç bakım ürünleri her şeyin doğalını düşünen annelerin vazgeçilmezi olacak.
    Ashley Joy, Anneler Günü öncesinde annesine ne hediye alacağına karar veremeyenlere 5 farklı özel ürün sunuyor. Ashley Joy’un serum, sprey, yağ ve iki farklı şampuandan oluşan bakım ürünleriyle annenize en güzel hediyeyi siz verebilirsiniz.

    Her Saç Tipine Derinlemesine Bakım

    Doğal formülleriyle dikkat çeken ürünler arasında yer alan saç bakım yağı, 24 özel bitkisel yağ içeriğiyle boyalı ve yıpranmış saçlara derinlemesine bir bakım yapıyor. Argan ve zeytinyağlı şampuan saçlarınızı nemlendirerek kırılmaları önlüyor, saçlarınızın daha parlak, hacimli ve canlı görünmesini sağlıyor. İçerisinde havuç yağı bulunan saç bakım serumu, kuru, nemini yitirmiş ve yıpranmış saçların daha sağlıklı ve güçlü görünmesini sağlıyor. Badem yağı ve buğday proteini ile zenginleştirilmiş saç bakım spreyi ise duştan sonra saçların kolay taranmasını sağlıyor ve saçları besleyerek kırık uçları yeniden yapılandırıyor. Ashley Joy’un yeni ürünü Antifrizz Şampuan ise içeriğindeki avokado yağı sayesinde saçı nemlendirerek kabarmayı ve elektriklenmeyi önlüyor.

    Ashley Joy saç bakım ürünlerine Watsons mağazalarının yanı sıra Harvey Nichols, Brandroom, Lidyana. com ve makyajtrendi. com’dan ulaşabilirsiniz.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.