DOLAR 32,4701
EURO 34,5592
ALTIN 2474,071
BIST 9525,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Antalya franchise sektörünün başkenti olacak

    Antalya franchise sektörünün başkenti olacak
    23.03.2017
    A+
    A-

    Anadolu yatırımcılarının merakla beklediği, ANTALYA FRANCHISE EXPO EURASIA/BAYİLİK FUARI, 18-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında Antalya Expo Center – ANFAŞ’da düzenleniyor.

    Antalya’yı franchise sektörünün marka şehirlerinden biri yapacaklarını belirten Arı Fuarcılık Genel Müdürü Savaş Kemal Burkay, ‘’Antalya, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu’nun buluşma noktasında. Çeşitli nedenlerle İstanbul’a fuar ziyaretine gelmeyen ya da gelemeyen Anadolu yatırımcıları, İzmir, Muğla, Gaziantep, Konya, Kayseri gibi şehirlerimizden bu fuara arabalarıyla 3-4 saatte gelip, yatırımlarını seçme fırsatı yakalayabilecekler. Bu durum, zincir markaların ulaşamadıkları Anadolu yatırımcılarıyla bir araya gelmelerini kolaylaştıracak. Bu fuar ile Anadolu yatırımcılarını yerli ve yabancı Franchise Marka’larıyla buluşturup, markaları yakından tanıma ve doğru yatırım seçimi yapabilmelerini sağlamayı hedefliyoruz. Bu yıl ilk kez yapılmasına rağmen fuara yoğun ilgi var. Antalya’yı franchise sektörünün başkenti yapma sözümüzü tutup hem fuarı hem de Antalya’yı fuarcılık anlamında uluslararası arenada hak ettiği yere getirmek için elimizden geleni yapacağız.’’ dedi.
    Franchise Expo Eurasia 2017 – Antalya Bayilik Fuarı’nda gıda, hizmet, emlak, iklimlendirme, eğitim, telekom-bilişim, züccaciye, enerji, tekstil-hazır giyim, kuru temizleme, kişisel bakım-medikal ürünler, büyük mağazacılık, takı-aksesuar, ayakkabı, mobilya, turizm, otomotiv ve enerji gibi farklı alanlardan yatırımcılar bir araya gelecek. Katılımcı firmalar KOSGEB’den destek de alabiliyorlar.
    13-16 Nisan 2017 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilmesi planlanan ANTALYA FRANCHISE EXPO EURASIA/BAYİLİK FUARI, tarihlerinin referanduma denk gelmesi sebebi ile 18-21 Mayıs tarihlerine ertelenmişti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.