DOLAR 32,3323
EURO 35,1115
ALTIN 2301,943
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Arap moda dünyasının fenomen ismi Alia Khan LeShow Deri ve Moda Fuarı’nda

    Arap moda dünyasının fenomen ismi Alia Khan LeShow Deri ve Moda Fuarı’nda
    27.11.2018
    A+
    A-

    İslami Moda ve Tasarım Konseyi – IFDC’nin Başkanı Alia Khan 24-26 Ocak 2019’da düzenlenecek LeShow Deri ve Moda Fuarı’nda Türk deri üreticileri ve tasarımcılarıyla buluşacak. Dubai ve New York başta olmak üzere 9 farklı ülkede kurduğu ofislerle küresel muhafazakâr giyime moda ve tasarım dünyasına yeni bir vizyon kazandıran Alia Khan’ın katılımı, Türk deri sektörünün Orta Doğu ve Körfez bölgesinde gücünün artırılması için önemli bir adım olacak.

    24-26 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek LeShow İstanbul, önemli bir konuğu ağırlamaya hazırlanıyor. Arap Dünyasının en etkili 50 iş kadını ve Birleşik Arap Emirlikleri’ni şekillendiren en etkili 100 iş insanı arasında yer alan “İslami Moda ve Tasarım Konseyi (Islamic Fashion & Design Council-IFDC) Kurucusu ve Başkanı Alia Khan, Fuar’ın küresel marka temsilcisi ve onur konuğu olacak.

    IFDC Başkanı Alia Khan, muhafazakâr giyim modasının kendi güçlü markalarını ve tasarımcılarını yaratması için Dubai ve New York başta olmak üzere, Kanada, İtalya, Güney Afrika, Pakistan ve Rusya’daki ofislerinde çalışmalar yürütüyor. IFDC çatısı altında muhafazakâr giyim modasına yönelik yarattığı yeni alışveriş kategorisi Pret-A-Cover™, moda ve tasarım dergisi COVER Magazine, “Pret A Cover™ Buyers Lane” gibi moda ve tasarım etkinlikleriyle dünyada 300 milyar dolar ölçeğe ulaşan muhafazakâr moda giyimin büyümesi için çalışıyor.

    LeShow İstanbul’da 24 Ocak akşamı düzenlenecek gala defilesine katılacak olan Alia Khan, 2 gün boyunca Türk deri üreticileri ve tasarımcılarıyla bir araya gelerek deri sektöründeki gelişmeleri, yeni tasarım yaklaşımlarını ve pazar yapılandırmalarındaki stratejileri konuşacak. Alia Khan’ın katılımı Türk deri ve moda sektörü firmalarının, özellikle Orta Doğu ve Körfez Bölgesi’nde marka bilinirliği, pazar varlığının güçlendirilmesi ve ihracat potansiyellerinin geliştirilmesi için önemli rol oynayacak.

    Türk deri ve moda sektörüne hız kazandırmak için hazırlanan LeShow İstanbul’da, toptancı merkezlerinden perakendecilere kadar sektörün her kesiminden seçkin katılımcı, ziyaretçi ve satın alımcılar bir araya gelecek. ABD, Japonya, Avustralya, Yunanistan, Portekiz, Fas, Benin, Katar, Kuveyt, Dubai, Lübnan, Kazakistan, Ukrayna, İtalya ve Almanya gibi ülkelerden birçok markanın yoğun ilgi gösterdiği fuar, ihracatta hızla büyüyen deri pazarında yer almak isteyen Türk deri firmaları için buluşma noktası olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.