DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Black Friday’ çılgınlığına Sinoz’dan özel set

    19.11.2018
    A+
    A-

    Her yıl 23 Kasım tarihinde gerçekleşen Black Friday indirimlerine, yeni komple bakım seti indirimiyle Sinoz da katıldı. Kusursuz bir cilt hayal eden kadınlar, Sinoz’un salatalık özlü yüz temizleme jeli, bakım maskesi ve leke kremi ile pürüzsüz bir görünüme indirimli fiyatlarla sahip olabilecek

    Her yıl büyük indirim günü olarak kutlanan Black Friday ülkemizde de popülerlik kazanarak, pek çok marka tarafından kutlanmaya başladı. Yerli dermokozmetik markası Sinoz, beğendiği Sinoz ürünlerine avantajlı fiyatlarla sahip olmak isteyenler kadınlar için indirimli özel bir set hazırladı. Dermokozmetik alanında ürettiği cilt bakım ürünleri ile kadın, erkek tüm kullanıcıların beğenisini kazanan Sinoz’un Black Friday’e özel hazırladığı salatalık özlü temizleme jeli, bakım maskesi ve leke kremi seti sayesinde cildiniz nefes alarak, sağlıklı bir görünüme kavuşacak.

    Makyaj ve kir kalıntılarına son

    Her ne kadar kimyasallardan oluşmuş olsalar da yüzdeki tüm kusurları kapattığı ve daha güzel görünmesini sağladığı için makyaj malzemeleri kadınların vazgeçilmezleridir. Ancak kozmetik ürünlerinin yoğun kullanılması ile birlikte yağdan, tozdan ve kirden dolayı cilt gözenekleri tıkanır ve canlılığını kaybeder.  Tüm cilt tipleri için uygun olarak üretilen Sinoz Yüz Temizleme Jeli, cilde derinlemesine işleyerek makyaj kalıntılarını yok ediyor. İçeriğindeki salatalık özü sayesinde cilde bakım yaparak nemlendiren, kiri ve yağı temizleyen yüz temizleme jeli, sivilce oluşumunu da engellemeye yardımcı oluyor. Sabun ve alkol içermediği için kızarıklık ve pul pul dökülme gibi yan etkiler yaratmayan jelin, düzenli olarak her gece bir kez kullanılması yeterli oluyor.

    Siyah noktalara ve yağ bezelerine veda edin

    Kozmetik ve yağlı kremlerin kullanımına bağlı olarak artan sebum değeri, ciltteki gözenekleri tıkayarak siyah nokta ve sivilce oluşmasına neden oluyor. Cildin görünümü ile birlikte doğal yapısını da bozan bu etkenler, yüzeysel temizleme ile tamamen arındırılamıyor. Sinoz Kozmetik tarafından geliştirilen Yüz Bakım Maskesi; içeriğindeki sarı papatya, bentonit kili, spirulina yosunu, aynı sefa yağı ile E ve B vitaminleri sayesinde siyah noktalara ve sivilcelere karşı etkili bir çözüm sunuyor. Sinoz Yüz Bakım Maskesi, haftada iki kez gece yatmadan önce sürülüp 15 – 20 dakika bekletilerek kullanıldığında, tıkalı gözenekleri açıp, cildin hem nefes almasını hem de nem ve yağ dengesini sağlıyor. Böylelikle sivilceler ve siyah noktalar kısa sürede yok olurken, kan dolaşımını hızlandırması sayesinde de kırışıklık oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor.

    Cilt lekeleri keyfinizi kaçırmasın

    En sık rastlanan cilt problemleri arasında lekeler yer alıyor. Sinoz Leke Kremi; içeriğindeki aynı sefa, jojoba yağı, papatya ve meyan kökü bitkileri ekstraktı sayesinde lekelere karşı kısa sürede etkili bir çözüm sunuyor. Hamilelikte ve yaşlılıkta oluşan lekelenmelere karşı da kullanılabilen bu özel krem, olumsuz dış şartlar altında oluşan lekelere karşı deride pigmentlerin dengeli şekilde yayılmasını ve cilt renginin doğal haline dönmesini sağlıyor. Sinoz Dermo Kozmetik tarafından üretilen ve markanın en çok tercih edilen, lokomotif ürünü Leke Kremi, ciltte zamanla oluşmuş lekelerden yazın ortaya çıkan güneş çillerine, sivilcelerden siyah noktalara kadar ciltte oluşan renk tonu farklılıklarının görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.