DOLAR 32,3076
EURO 34,5938
ALTIN 2407,462
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nişantaşı Koru’nun hemen teslim özel daireleri satışa sunuldu

    Nişantaşı Koru’nun hemen teslim özel daireleri satışa sunuldu
    01.05.2024
    A+
    A-

    DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin ‘sağlıklı ev’ konseptini lüksün merkezi Nişantaşı ile buluşturan Nişantaşı Koru’da adeta lüks teknelerin konfor ve estetiğinde bir yaşam dizaynına sahip ve sınırlı sayıdaki hemen teslim “özel daireler” satışa sunuldu. 

    50 yıl sonra bile değerine değer katacak bir eser inşa ettiklerini ifade eden, DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, teslime başladıkları Nişantaşı Koru’nun European Property Awards’tan aldığı ‘En İyi Proje Geliştirme Pazarlama’ ödülüyle dünya birinciliğini Nişantaşı’na getirdiğini söyledi. 

    DAP Gayrimenkul Geliştirme vizyonu ve Emlak Konut güvencesiyle geliştirilen Nişantaşı Koru projesi, sadece 160 konuttan oluşan bir yaşam alanı olarak projelendirildi. Nişantaşı bölgesinde ‘Bahçe Villa’ ve ‘Teras Villa’ konseptlerinin bir ilk olarak tasarlandığı hasılat şampiyonu proje, geçen yıl Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen ‘European Property Awards’tan ‘En İyi Konut’, ‘En İyi Rezidans Geliştirme’, ‘En İyi Mimari Rezidans Projesi’, ‘En İyi Peyzaj Mimarlığı’, ‘En İyi Çok Katlı Rezidans Projesi’, ‘En İyi İç Mekânda Özel Rezidans Tasarımı’, ‘En İyi İç Mimari’ ve ‘En İyi Proje Geliştirme Pazarlama’ kategorilerinde büyük ödüllerin sahibi olmuştu.

    NİŞANTAŞI KORU’YA DÜNYA BİRİNCİLİĞİNİ GETİRDİK

    DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Nişantaşı’da sadece Türkiye’de değil dünyada da parmakla gösterilecek bir proje geliştirdiklerini belirterek, şunları söyledi: “Bu projeyle, iki kıtayı birbirine bağlayan dünya başkenti İstanbul’umuzun gözbebeği Nişantaşı’nda, 50 yıl sonra bile değerine değer katacak bir eser inşa ettik. Dünyadan ve Avrupa’dan toplam 10 ödül alan Nişantaşı Koru, European Property Awards’tan aldığı ‘Dünyanın En İyi Proje Geliştirme Pazarlama’ ödülüyle, dünya birinciliğini Nişantaşı’na kazandırmış oldu. Teslimlerin başladığı projedeki özel dairelerimiz ile sakinlerimize şehrin merkezinde ve evlerinin konforunda bir havuz keyfi eşliğinde eşsiz Boğaz, koru ve Nişantaşı manzarasının tadını doyasıya çıkarma imkânı sunuyoruz.”

    LÜKS TEKNE MANTIĞIYLA, KİŞİYE ÖZEL ÇÖZÜMLER

    Nişantaşı Koru’daki üniteler, tamamen lüks tekne mantığıyla malzemelerin birbiriyle uyumlu olduğu, yaşam alanlarının en verimli şekilde kullanıldığı, kalitenin ve maksimum konfor anlayışıyla dizayn edildi. Projede bağımsız bölüm sayısı da az tutuldu. Kat yüksekliği 5 ila 10 kat arasında sınırlandırıldı. Konutlardaki tavan yüksekliği ise minimum 4 metre olarak planlandı. Bu sayede yüksek tavanlı, ferah ve insanın içini açan yaşam alanları tasarlandı.

    DAİRE BÜYÜKLÜĞÜNDE TERASLAR

    Doğanın ‘iyileştirme’ gücünün ön plana çıkarıldığı Nişantaşı Koru projesinde temiz hava ve bol oksijen; daire büyüklüğünde olan villa konseptindeki teraslar, salonlar, yatak odaları ve mutfaklardan evlerin içine kadar ulaşıyor. Başta Ihlamur Kasrı olmak üzere komşu olduğu 60 bin metrekare alana sahip adeta küçük bir orman olan koru alanından gelen bol oksijen sayesinde, şehrin merkezinde olmasına rağmen, sakinlerinin kendini ormanda yaşıyormuş gibi zinde hissetmesini sağlıyor.

     AMERİKAN HASTANESİ VE IHLAMUR KASRI’NA KOMŞU

    DAP Gayrimenkul Geliştirme, projeyi günümüzde önemi herkes tarafından çok daha iyi anlaşılan sağlık konusunu işin merkezinde tutarak geliştirdi. ‘Sağlıklı Ev’ konseptindeki Nişantaşı projesi; başta Amerikan Hastanesi olmak üzere Nişantaşı ve çevresindeki 100’e yakın hastane ve poliklinik, muayenehanelerle birlikte 500’e yakın sağlık birimiyle adeta sağlığın da tam merkezinde yer alıyor.

    NİŞANTAŞI’NIN EN BÜYÜK YEŞİL ALANI 

    Nişantaşı’nın toplam yeşil alanından daha büyük olan ve sağlık kurulunun önerilerini esas alarak tasarlanan projedeki 60 bin metrekarelik koru alanı, kentin kalbinde olsa da yeşillikler içinde bambaşka bir atmosfer oluşturuyor. İçinde gezilebilen bahçeleri ve 100 bin metrekare göz teması kurulabilecek doğa manzarasıyla tam bir koru yaşamı sunuyor.

    CITY’S’E 300 METRE, ABDİ İPEKÇİ’YE 650 METRE

    Uluslararası gayrimenkul firması Cushman&Wakefield’in 65 ülkenin 330 alışveriş caddesini sıraladığı araştırmada ilk 10’da yer alan Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi, San Francisco’daki Union Square ve New York’taki 5. Cadde’yle aynı kategoride yer alıyor. Lüks markaların Türkiye’deki bir numaralı adresi olan Abdi İpekçi Caddesi’ne 650 metre; yani yaklaşık 5 dakika yürüme mesafesinde bulunan Nişantaşı Koru projesi, City’s Alışveriş Merkezi’ne de 300 metre yakınlıkta… Bu anlamda Hermes, Louis Vuitton, Prada ve Gucci gibi lüksün zirvesindeki markalara da deyim yerindeyse “kapı komşusu’ konumunda…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.