DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Akra Hotels 3 yıl üst üste “Türkiye’nin En İyi İşvereni™” unvanına layık görüldü!

    Akra Hotels 3 yıl üst üste “Türkiye’nin En İyi İşvereni™” unvanına layık görüldü!
    27.04.2024
    A+
    A-

    Turizm sektöründe 50 yılı aşan köklü bir geçmişe sahip olan Akra Hotels, işyeri kültüründe küresel otorite olan Great Place to Work® Turkey tarafından hazırlanan Türkiye’nin En İyi İşverenleri™ listesinde bu yıl üçüncü kez yer alma başarısını elde etti. Akra Hotels böylece çalışan deneyimine dayalı harika bir işyeri kültürü yarattığını bir kez daha göstermiş oldu.

    Kurum kültürü ve çalışan deneyimi konusunda küresel çapta otorite olarak kabul edilen Great Place To Work®’ün gerçekleştirdiği analizler ile her yıl açıklanan ve çalışan deneyimi konusunda fark yaratan şirketlerden oluşan Türkiye’nin En İyi İşverenleri™ 2024 listesi açıklandı.

    Araştırmaya dahil olan şirketler arasında Akra Hotels ilk adım olarak Great Place To Work® Global standartlarını karşılayarak Great Place To Work® Sertifikasını almaya hak kazandı. Bir sonraki aşamada Great Place To Work® tarafından açıklanan Türkiye’nin En İyi İşverenleri™ 2024 listesinde Akra Hotels, Best Large 1000+ çalışan sayısı kategorisinde listeye dahil olarak Türkiye’nin En İyi İşvereni™ unvanı aldı.

    BHM Otelcilik bünyesinde yer alan Akra Hotels 2022 ve 2023 yılında Harika Bir İş yeri Sertifikası ile birlikte, Türkiye’nin En İyi İşvereni™ listesinde, Best Workplaces For Women™ listesinde, Europe’s Best Work Places™ listesinde ve Innovation by All™ listesinde yer alma başarılarını da elde etmişti.

    25 Nisan Perşembe akşamı İstanbul’da The Grand Tarabya’da gerçekleştirilen törende takdim edilen ödül için BHM Grup İnsan Kıymetleri Direktörü İbrahim Hakan Yılmaz, yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Akra Hotels, kurumsal gelişim yolculuğumuzun her adımında çalışanlarımızın özverisi ve takım ruhuyla şekillenmektedir. Her bir çalışanımızı, misafirlerimize sunduğumuz kaliteli hizmetin ve yüksek memnuniyetin temel taşı olarak görüyoruz. Akra Hotels olarak, çalışanlarımıza değer verdiğimizi hissettirmek ve onların memnuniyetini sağlamak temel önceliklerimiz arasındadır. İnsan odaklı yaklaşımımızla, her çalışanımızı değerli bir yetenek olarak kabul eder ve onların hem bireysel hem de profesyonel gelişimlerine yatırım yaparız. Gelişim için tasarladığımız programlarla, çalışanlarımızın geleceğin liderleri olarak yetişmelerini sağlıyoruz. Takım çalışması, etkin iletişim ve sürekli öğrenme kültürü ile iş yerimizde sürdürülebilir başarıları desteklemeye devam ediyoruz. Yerel değerlerimizden ilham alarak yenilikçi ve saygın bir şirketler grubu olarak konumumuzu güçlendiriyoruz. Adil, güvenilir ve duyarlı çalışma ortamımız, çalışanlarımızın sektöre olan bağlılığı ve kurum kültürümüze olan inancı sayesinde mümkün olmaktadır. Biz Akra Hotels olarak, çalışanlarımızın potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için onları desteklemeye, yanlarında olmaya ve başarılarımızı birlikte kutlamaya devam edeceğiz”.

    Great Place To Work® tarafından Global standartlarda gerçekleştirilen araştırma, Trust Index™ adı verilen anonim anket uygulaması, Akra Hotels çalışanlarının deneyimleri hakkında geri bildirimlerinin toplanması ve Great Place To Work® For All metodolojisine dayanan Güven, Etkin Liderlik, Değerler, Çalışan Potansiyelinin Yükseltilmesi ve Innovasyon alanlarında şirket uygulamalarının değerlendirilmesini kapsıyor.

    Great Place To Work® Sertifikasyonu ve Türkiye’nin En İyi İşvereni™ unvanı, işe alımda yeni yetenekler için cazibe alanı oluşturmasının yanı sıra, Akra Hotels’in konaklama sektöründe nitelikli iş gücünü arttırmak ve bu alanda çalışan insanların yaşam kalitesini yükseltmek için yaptığı yatırımların sektöre iyi bir örnek olma çabasının güçlü bir göstergesidir.

    Akra Hotels Hakkında

    Turizm yatırımlarında 2.600 çalışanı ve 4.331 yatak kapasitesi ile hizmet etmeye devam eden Akra Hotels, köklü geçmişinden aldığı güç ve 50 yılı aşan deneyimiyle uluslararası otelcilik alanında sunduğu hizmetler, öncü ve yenilikçi insan kıymetleri uygulamaları ve yarattığı gastronomi deneyimleriyle, her zaman “rekabet üstü” olmayı hedeflemektedir. Akra Hotels, turizm yatırımlarını, Kemer ve Sorgun’daki işletmelerinden sonra 2014 yılında Akra ve Akra V olarak ilk kez şehir otelciliğine adım atarak, Antalya’ya taze bir soluk getirmiştir. 2015’te Akra Fethiye ve 2019’da Akra Fethiye The Residence ile devam ettirip toplamda 6 işletmesiyle turizm sektöründe hizmet vermektedir. Turizmin yanı sıra Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan 12 bin metrekarelik endüstriyel yıkama ve temizleme tesislerinde, günlük 80 ton tekstil temizleme kapasitesi ve 300’den fazla çalışanı ile hizmet veren, bölgenin en donanımlı ve en temiz tekstil yıkama ve temizleme tesisine sahiptir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.