DOLAR 32,5661
EURO 34,9628
ALTIN 2423,252
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Decathlon’dan yeni hibrit bisikletler

    Decathlon’dan yeni hibrit bisikletler
    31.05.2017
    A+
    A-

    Türkiye’deki 21 mega-spor mağazası ve tüm Türkiye’ye gönderim yapan online alışveriş sitesiyle spor tutkusunu 7’den 70’e yaymaya devam eden Decathlon’da bisikletle ilgili yüzlerce ürünü bir arada bulabilirsiniz!

    Decathlon’un bisiklet markası B’TWIN’inamatörden profesyonele çocuktan yetişkine farklı yaş grupları ve seviyeler için çok uygun fiyatlara bisikletleri, bisiklet kıyafet, ayakkabı ve aksesuarları bulunuyor. Decathlon mağazalarında katlanan bisikletler, şehir ve hobi bisikletleri, yol bisikletleri ve dağ bisikletlerinin yanı sıra artık hibrit bisikletler de bulabilirsiniz!
    Hem engebeli arazilerde hem de yol bisikleti olarak kullanabileceğiniz B’TWIN Riverside hibrit bisikletlerle haftasonlarınızı ister doğada ister şehirde spor yaparak geçirebilirsiniz.
    Yol-patikaya uygun çok işlevli “DURO CORDOBA” lastikleri, bisiklete binmenizi kolaylaştıran alçaltılmışkadrosu ve ayarlanabilir gidonuyla kullanımı kolay, 6 vitesli Riverside bisikletler özel çelik miks geometrisiyle hem kadınlar hem de erkekler için rahattır.
    Decathlon’un bisiklet markası B’TWINayrıca ürünlerinin büyük çoğunluğuna ömür boyu garanti veriyor! Ömür boyu garanti güvencesiyle bisikletlerinin sağlamlığına ve kalitesine duyduğu güveni bir adım daha ileri götüren Decathlon, günlük hayatta bisiklet kullanımını teşvik ediyor. Ömür boyu garanti özelliğinin bir amacı da bisikletleri kullanıcıların hayatlarının bir parçası haline getirmek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.