DOLAR 32,4662
EURO 34,736
ALTIN 2435,776
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Derimod’un yeni reklam kampanyasında flamenko rüzgârı

    Derimod’un yeni reklam kampanyasında flamenko rüzgârı
    19.05.2017
    A+
    A-

    İddialı reklam kampanyalarıyla fark yaratan Derimod, yeni reklam filmi için Ebru Elver ile iş birliği yaptı. Yönetmenliğini Ercan Saatçi’nin üstlendiği , Dünya Salsa Şampiyonu Melisa Sahra Katılmış ve partneri Cem Demir’in rol aldığı klip, Derimod’un reklam stratejilerine kurgusu ve içeriği ile yeni bir soluk kazandıracak.

    Ayakkabı modasının Türkiye’deki öncüsü Derimod, 2017 İlkbahar- Yaz Koleksiyonu için hazırladığı reklam kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor. Derimod, 3600 olarak kurguladığı yeni reklam kampanyasının çekimleri için Ercan Saatçi ve Ebru Elver ile bir araya geldi.

    Reklam kampanyasının ayaklarından birini oluşturan klip, söz ve bestesi Ercan Saatçi’ye ait olan 90’lı yolların popüler parçası ‘Özledim’e çekildi. Ebru Elver’in keyifli yaz günlerine ithafen flamenko cover olarak yeniden hayat verdiği klibin yönetmen koltuğunda da Ercan Saatçi oturuyor.

    Klipte rol alan Dünya Dans Olimpiyatları’nda (IDO) iki kez Dünya Salsa Şampiyonu Melisa Sahra Katılmış ve partneri Cem Demir ise eşsiz performansları ile göz dolduruyor. Styling’i Hakan Öztürk tarafından yapılan klibin görüntü yönetmenliğini ise Varol Şahin üstleniyor.

    Derimod yeni reklam kampanyası, 19 Mayıs ’dan itibaren televizyon, billboard, internet siteleri ve dergilerde yerini alacak.

    Kampanya Künyesi
    Reklam veren: Derimod
    Reklamveren yetkilisi: Sedef Orman
    Söz – müzik: Ercan Saatçi
    Düzenleme: Ercan Saatçi
    Gitarlar: Hakan Kuralay , Tanzer Gümüş
    Perküsyon: Mehmet Akatay
    Bas Gitar: Tanzer Gümüş
    Süpervizör: Alper Dülgerci
    Stüdyo: Ercan Saatçi Akademi
    Yapım: recbysaatchi 2017
    Saç: İbrahim Jr.
    Makyaj: Gamze Tekin
    Styling: Hakan Öztürk
    Kareografi: Aytunç Bentürk / ABDA
    Dansçılar: Melisa Sahra Katılmış, Cem Demir
    Kurgu: Bülent Doruker / Digital Film Center
    Post Prodüksiyon: Digital Film Center & Color-Up
    Sanat Yönetmeni: Zeynep Zaim / Derimod InHouse Agency
    Görüntü Yönetmeni: Varol Şahin
    Kreatif Direktör: Alper Dülgerci / Derimod InHouse Agency
    Yönetmen: Ercan Saatçi
    Yapım: Ercan Saatçi Akademi & Digital Film Center

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.