DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğru mobilya seçimi ile küçük mekânlarda büyük etki yapmak mümkün

    Doğru mobilya seçimi ile küçük mekânlarda büyük etki yapmak mümkün
    14.12.2023
    A+
    A-

    İlhamını evde geçirilen her anı özel kılma düşüncesinden alan Coastal Homes, şık, işlevsel ve konforlu yaşam alanları yaratmak için mekâna özel çözümler sunuyor. Country ve New England tarzı kanepeleri, kütüphaneleri, dolapları ve sehpaları başta olmak üzere koleksiyonunda yer alan farklı ihtiyaçlara yönelik mobilyalarıyla da küçük ve dar mekânları çok daha kullanışlı ve konforlu yaşam alanlarına dönüştürüyor.

     

    Üretim felsefesi her insanın aradığı özgürlük, huzur ve rahatlığı tasarladığı mobilyalarla evlere taşımak olan Coastal Homes, evlerden maksimum fayda sağlayacak mobilyalara imza atıyor. Konfor ve zarafeti fonksiyonel kullanım ile birleştiren Coastal Homes, ücretsiz mimari hizmeti kapsamında yaşam alanlarının ölçülerine özel, kişisel beklentilere ve ihtiyaçlara uygun mobilyalar üretiyor.

     

    Hemen hemen her tasarımın boyutunu, konfigürasyonunu, renk ve malzemesini değiştirebilme imkânı sunan Coastal Homes, özellikle dar ve küçük alanlarda farklı dekorasyon alternatifleri ile büyük etki yaratıyor. Coastal Homes imzalı kanepeler ve köşe koltukları, evin odak noktasında rahatlığı temsil ediyor. Koleksiyon içinde yer alan her bir model, özgün tasarımlarıyla yaşam alanlarınızın sıcacık portesi içinde kendine özel bir yer buluyor. Kişisel zevk ve ihtiyaçlara özel ürettiği sehpaları, dolapları, büfeleri ve kütüphaneleriyle de çok daha kullanışlı ve estetik çözümler sunan Coastal Homes, her tarza, bütçeye ve yaşam stiline uyumlu özel bir ev yaratmaya yardımcı oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.