DOLAR 32,5694
EURO 34,7731
ALTIN 2491,659
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Erkan Güral’dan Cumhurbaşkanı’na yeni fabrika sözü

    Erkan Güral’dan Cumhurbaşkanı’na yeni fabrika sözü
    23.01.2017
    A+
    A-

    NG Kütahya Seramik’in 15 Temmuz darbe girişiminden iki gün sonra yaklaşık 250 milyon TL yatırımla temelleri atılan 15 Temmuz Şehitler Seramik Fabrikası, yeni bir yatırımın kapılarını araladı. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a fabrikanın hemen yakınında yeni bir fabrika daha yapacaklarının sözünü verdi. Erkan Güral, verdikleri bu sözü bir milli mesele olarak en kısa sürede hayata geçirme gayreti içerisinde olduklarını belirtti

    15 Temmuz Şehitler Seramik Fabrikası’nın açılışını hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştiren NG Kütahya Seramik, yeni bir fabrika için daha kolları sıvadı. Açılış töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kütahyalılara hitaben yaptığı konuşmada “Kütahya’dan çıkıp dünyanın değişik ülkelerine, taa Çin’e kadar sizin eserlerinizin ulaşacak olması, ihraç ürünü olarak oralara kadar varacak olması ve Made in Turkey olarak gidecek olması, ‘Namın yürüsün Türkiye’ demektir” dediğini hatırlatan NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, yeni fabrika yatırımına bu sözlerden hareket ederek milli bir mesele olarak baktıklarını vurguladı..

    “Büyük ve güçlü Türkiye davasının en büyük destekçisi olacağız”

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fabrika açılışında yaptığı konuşmada, 15 Temmuz Şehitler Seramik fabrikasını sadece bir yatırım değil bir eser olarak tanımlamış ve Güral ailesine, gösterdikleri vefa sebebiyle şahsı ve milleti adına teşekkür etmişti.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Kütahya, bölgesinin 2023 hedeflerini omuzlayan bölge olacaktır” sözünden hareketle, Kütahya’nın bu görevi en iyi şekilde yerine getirebilmesi için çalışmalarını hızlandıracaklarını kaydeden Erkan Güral, yeni fabrika yatırımının da bu hedefe hizmet edeceğine işaret etti.

    Güral, “Açılışını yaptığımız fabrika ile şu anda 300 olan istihdam sayımızı nisan ayında devreye girecek yeni fırınlar ile 500’e çıkaracak ve toplam yatırım bedelini 250 milyon liraya ulaştırmış olacağız. Şimdi yeni fabrikamız için hareke geçiyoruz. Kütahya’nın alın terini Çin’e kadar ulaştıran ve ekonomik gücüyle Türkiye ekonomisine katma değer sağlayan bir şirket olarak, Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz sözü hızlıca yerine getirebilmek için çalışmalarımıza başladık. Kendisine verdiğimiz sözün, büyük ve güçlü Türkiye davamıza yönelik atılan adımları hızlandıracağına inanıyoruz.”

    NG Kütahya Seramik, adını Kütahya’dan alıyor, ancak yarattığı değer tüm Türkiye’yi sarıyor ve ülke sınırlarını aşarak bugün dünyanın en saygın markaları arasında yer buluyor. Bu başarı yalnızca Nafi Güral ve Ailesi’nin değil, şirket çalışanlarımızla, iş ortaklarımızla, paydaşlarımızla hepimizin; kısacası, tüm Türkiye’nin…”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.