DOLAR 32,3799
EURO 35,0585
ALTIN 2326,591
BIST 9104,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Essence’den annenizin ışıltısını yansıtan saat modelleri

    Essence’den annenizin ışıltısını yansıtan saat modelleri

    Modern tasarımları ve kalitesi ile saat tutkunlarının vazgeçilmezlerinden olan Essence, Femme koleksiyonundaki D988 modeli ile hayatımızın en değerli varlıkları olan annelere Anneler Gününde çok özel bir hediye sunuyor. Swarovski taşlarla bezenmiş çelik kasa ve hasır kordon, eşsiz bir aksesuara layık tüm anneleri bekliyor.

    Saat severlerin vazgeçemediği tutkusu Essence, Anneler Günü’ne özel bir modeli beğeniye sunuyor. Femme koleksiyonunda yer alan D988 modelinde, Swarovski taşlarla bezenmiş çelik kasa ve zarifliği ile göz dolduran hasır kordon annenizin tarzını asil bir şıklık ile tamamlıyor.

    Hayatımızın en değerli varlıkları olan annelere hediye edeceğiniz bu çok özel model altın, pembe altın ve lacivert olmak üzere üç farklı renk opsiyonuyla sunuluyor. 38 mm’lik kasa ölçüsüne sahip olan model, paslanmaz çelikten üretiliyor ve modelde Japon mekanizması kullanılıyor.

    Yenilikçi ve kullanışlı tasarımı kalite ve şıklıkla buluşturan Essence Femme, Swarowski kristalleri kullanma lisansı alan ve bu etikete yer veren ilk saat koleksiyonu olma özelliğini de taşıyor. Essence Femme’in Swarovski taşlarla bezeli dönebilen kasası, zamanın değişimiyle birlikte taşlara da hareket katıyor. Kıvrımlı detayları ve ışıltılı kasası ile Essence Femme, zamana karşı şık bir saygı duruşu niteliği taşıyor.

    Essence Femme, ClickClock mağazaları ve seçkin saatçilerde satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.