DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Deprem izolatörlü V Yeşilada ile sarsılmaz yatırım fırsatı

    Deprem izolatörlü V Yeşilada ile sarsılmaz yatırım fırsatı
    30.04.2024
    A+
    A-

    İsra Holding tarafından hayata geçirilmekte olan ve İstanbul’un deprem izolatörleriyle donatılmış en büyük projeleri arasında yer alan V Yeşilada projesinin ilk etabı V Yeşilada Göl’de çalışmalar sürüyor. Toplamda 769 konut ve 48 villadan meydana gelen V Yeşilada, üstün inşaat teknolojisi ve sahip olduğu sosyal donatı alanlarıyla benzersiz bir yaşam imkanı sunacak. Büyük bölümü yeşil alana ayrılan projede satış öncesi inşaat faaliyetleri son sürat devam ediyor.

    Toplamda 769 konut ve 48 villadan meydana gelecek olan V Yeşilada, İstanbul’da deprem izolatörleriyle donatılmış en büyük konut projeleri arasında yer alıyor. Sağlam ve güvenilir bir yaşamla birlikte ferah daireleri, geniş peyzaj alanı, konforlu yaşamı maksimum seviyeye çıkaracak modern altyapısıyla öne çıkan projenin ilk etabı V Yeşilada Göl, 21 bin metrekareye yakın bir alanda hayata geçirilirken yüzde 70’e yakını peyzaj alanı olarak tasarlandı. Sahip olduğu özelliklerle öne çıkan proje, Sultangazi-Gaziosmanpaşa aksında konumlandırılıyor.

    DEPREM İZOLATÖRLÜ PROJEDE GÜVENLİ BİR HAYAT

    İsra Holding güvencesiyle hayata geçirilen V Yeşilada, İstanbul’da deprem izolatörü kullanılan sayılı projeler arasında yer alıyor. İnsanların güvenli ve sağlam yapılarda yaşamasının büyük önem taşıdığını ifade eden İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı “Şirket olarak hayata geçirdiğimiz tüm projelerde olduğu gibi burada da yönetmeliklere uygun, güçlü ve sağlam bir yatırıma imza atıyoruz. V Yeşilada projemiz, İstanbul’da deprem izolatörü kullanılan sayılı projelerden birisi olarak dikkat çekiyor. Biz, bu sistemle birlikte sitemizde yaşayacak sakinlerimizin yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefliyor ve premium konforu maksimum güven çerçevesinde yaşamalarını istiyoruz. En yeni inşaat teknikleri ve üstün teknolojilere yer verdiğimiz projemiz, merkezi konumu, eşsiz göl ve orman manzarası ile çok özel bir yaşama imkanı sunacak. Satışlarına kısa süre içerisinde başlayacağımız projemiz cazip fiyat ve uygun ödeme koşullarıyla da konut alıcılarının yüzünü güldürecek” dedi.

    Yeşilada projesinin ilk etabı V Yeşilada Göl’de 217 daire ve 28 villa seçeneği bulunuyor. Eşsiz detaylara sahip V Yeşilada’nın tamamı 68 bin metrekareye yakın bir alanda konumlandırılıyor ve 769 daireyle birlikte 48 villadan meydana geliyor.

    İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASDAL KAMPÜSÜ’NE YAKIN KONUMDA

    Hayata geçirildiği konum itibariyle İstanbul Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yollarıyla birlikte TEM ve Kuzey Marmara Otoyolu’nun kesişim noktasında yükselen V Yeşilada, yapımı devam eden İstanbul Üniversitesi Hasdal Yerleşkesi’ne yakınlığıyla dikkat çekiyor. Bu projeyle bölgenin büyük bir değer artışı yaşayacağını ifade eden İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı “V Yeşilada projemiz, İstanbul Üniversitesi’nin Çapa’daki birimlerini taşıyacağı Hasdal Kampüsü’ne yakın bir lokasyonda konumlandırılıyor. Çok geniş bir alanda, sağlık sektörünün son teknolojik altyapısıyla hayata geçirilmekte olan Hasdal Kampüsü projesi binlerce tıp görevlisine ev sahipliği yapacak. Çapa’nın Hasdal Kampüsü’ne taşınmasıyla bu bölgenin çehresinin değişeceğini söyleyebiliriz. Bununla birlikte projemiz konum olarak İstanbul Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü gibi mega projelerin bağlantı noktalarına çok yakın bir konumda, TEM ve Kuzey Marmara Otoyolu’nun kesişim noktasında yükseliyor. Tüm bu detaylar V Yeşilada’da yaşayacak aileler için önemli bir avantaj sağlayacak” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.