DOLAR 32,499
EURO 34,7629
ALTIN 2489,843
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Akbük’ün prestijli konut projesi Kon Mirando’ya Dubai’den ödül

    Akbük’ün prestijli konut projesi Kon Mirando’ya Dubai’den ödül
    17.04.2024
    A+
    A-

    İstanbul merkezli Kon GYG Yapı’nın Didim Akbük’te inşa ettiği “Kon Mirando” projesi, küresel iş insanları kulübü LTB Club tarafından “en iyi karma yaşama projesi” ödülüne layık görüldü.

    Kon GYG Yapı Genel Müdürü Davut Çil, proje ve ödül hakkında değerlendirmelerde bulunarak, inşa ettikleri üst düzey konutların her detayında konforu ve yaşamı kolaylaştırmayı ön planda tuttuklarını söyledi. “Dairelerin her biri sonsuz maviyi gören bir yaşam sunuyor.” diyen Çil, şunları kaydetti: “Akbük’te inşa ettiğimiz Kon Mirando, Kon Yapı kalitesini temsil ediyor. Mirando’da yaşayanlar her gün evlerine Ege güneşinin ve deniz manzarasını misafir ediyor. Nemsiz havası ve dingin ortamı ile yeni bir hayat konsepti sunuyoruz.”

    Her mevsimde keyifle yaşanabilecek benzersiz bir ortam inşa ettik”

    Kon Mirando’nun Aydın, Didim, Akbük, Bodrum ve İzmir’in kesişim noktasında, her lokasyona kolayca ulaşılabilecek merkezi bir konumda olduğuna işaret eden Çil, projenin, 9500 metrekarelik kayalık zemine sahip arsa üzerinde, 4 blok ve 91 adet daireden oluştuğunu belirterek, şöyle devam etti: “Her mevsimde keyifle yaşanabilecek benzersiz bir ortam inşa ettik. Kon Mirando’da farklı sosyal imkanlar sunuyoruz. Doğayla bütünleşen bir peyzaj, yüzme havuzları, çocuk parkları, spor salonu, açık ve kapalı sosyal alanlar gibi site sakinlerinin beklentilerine ve ihtiyaçlarına uygun sosyal donatı alanları sağlıyoruz.”

    Kon GYG Yapı Genel Müdürü Davut Çil, dairelerin farklı metrekarelerde 3+1, 2+1 ve 1+1 olarak her detay düşünülerek tasarlandığına işaret ederek, “Her blokta iki adet asansör var. Peyzajda ise her blok için ayrı 4 adet yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, spor salonu, sosyal kulübü, açık alanları, koru parkı ve otoparklar gibi çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor.” ifadelerini kullandı.

    Kon Mirandoya global ödül

    Kon Mirando projesinin Dubai merkezli küresel iş insanları kulübü LTB Club tarafından “en iyi karma yaşama projesi” ödülüne layık görüldüğünü kaydeden Davut Çil, “LTB Club, global çapta iş ödülleri dağıtıyor. Kon Mirando, ‘International Business Awards 2024’ ödüllerinde ‘en iyi karma yaşama projesi’ ödülüne layık görüldü. Bu prestijli ödülü ülkemize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.