DOLAR 32,3827
EURO 35,0346
ALTIN 2326,339
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    “Haydi! Sıcak günleri şölene çeviriyoruz”

    “Haydi! Sıcak günleri şölene çeviriyoruz”

    Güneşin en güzel zamanlarını yaşadığımız ve içimizi aydınlattığı günlerde, çoğu zaman sıcakla mücadele etmekte zorlanıyoruz. İşte tam bu noktada imdadımıza içecekler yetişiyor. Kimi buz gibi suyla veya sodayla ferahlarken kimi meyve suyunu tercih ediyor. Bu sıcaklarda içeceklerimizi hazırlarken elinizin altında olması gereken Cook kendinden kilitli buz torbası ile gününüzü şölene çevirmek işten bile değil. Üstelik güzelliğinize katacakları da cabası. İşte size yapabileceklerinize kendinizin bile inanamayacağı birkaç basit ipucu…

    Sıcakların dayanılmaz bir hal aldığı bu günlerde vücudumuzdan da sıvı kaybı olduğunu unutmamak gerekiyor. Belli bir miktar suyu vücutta tutabilmek ve serinlemek için türlü alternatifler deneriz. Cook markasının geliştirdiği Cook kendinden kilitli buz torbası sayesinde serinliği hapsederek hazırlanan içecekler ile gününüzü şölene çevirebilirsiniz. Yeni geliştirilen sistemi sayesinde artık buz torbasının ağzını bağlamanıza gerek olmadan doldurup ters çevirdiğinizde kendinden kilitlendiğini görebileceksiniz. Temiz ve hijyenik olan Buz torbaları dondurucunuzda yer kazanmanızı sağlıyor. Standart buz kalıplarının aksine, buzlanmayan donduruculardaki buharlaşma sorunu ortadan kalktığı gibi koku ve aromaların buzu etkilemesi engelleniyor. COOK Buz Torbası’nın her bir paketinde 10 adet buz torbası mevcut. Tüketici, bu torbalar ile aynı standartta 28, toplam 280 adet buz küpü elde edebilir ve sonrasında teker teker kullanabilir. Cook Buz Torbası ile tavuk suyu, kemik suyu, limon suyu gibi ufak tatları dondurabilir, yemeklerinize lezzet katabilirsiniz.Sıcak günlerde kendinizi ve sevdiklerinizi şımartarak limonata, meyve suyu, kokteyl,soğuk çay ve kahveler de hazırlayabilirsiniz.

    Sıcak günler için içinizi ferahlatacak karpuzlu limonata tarifimizi denemeyi unutmayın!

    Karpuzlu Limonata malzemeleri

    *3 adet büyük boy karpuz dilimi

    *1 çay bardağı şeker

    *1/2 limon suyu

    *1 adet limon tuzu

    * Cook buz torbası buz küpleri

    Karpuzlu Limonata Tarifi

    İlk olarak karpuzları dilimliyorsunuz. Daha sonra bunları robotunuzun içine alarak üstüne şekerini ekleyip ,püre kıvamına gelene kadar çekiyorsunuz. Çekilen karpuzların üstüne limon suyunu ve limon tuzunu ekleyerek ince bir tülbentle çektiğiniz suyu süzüyorsunuz. Daha sonra içine Cook kendinden kilitli buz torbalarından elde ettiğiniz buz küplerini istediğiniz miktarda kıvama getirecek şekilde ekleyerek karıştırıyorsunuz.Servis ederken içine bir dilim limon da ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun.

    COOK ile güzelleşmek için buzdan kalelerinizi hazırlayın
    Gelelim buz kalıplarıyla güzelleşme yollarına. COOK Buz torbası ile elde ettiğiniz buz küpleri ile şunları yapabilirsiniz;
    Yüz çevresi ve boynu güçlendirmek için, COOK Buz torbası’ndan elde ettiğiniz 9-10 adet küp buzu plastik bir kılıf içine koyun. Bunu bir süre yüzünüzde gezdirin. Bu işlemi, buz eriyinceye dek sürdürün.
    Her gece, yatmadan önce cildinize göz kamaştırıcı bir canlılık kazandırmak için, Cook buz torbasında elde ettiğiniz, ince bir tülbente sarılı 8-10 buz küpünü hızlıca dekolte bölgenizde gezdirin. Soğuk, dokuları gerginleştirip canlandıracaktır.
    Sabahları, yorgun ya da şişmiş gözlerle uyanırsanız, yine COOK buz torbasından elde ettiğiniz buz küplerini yine ince bir tülbente sararak, göz kapağınıza dayayın ve birkaç saniye bekleyin. Farkı hemen hissedeceksiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.