DOLAR 32,5797
EURO 34,677
ALTIN 2525,596
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kale Boya’dan dış cepheler için Silikonatex

    Kale Boya’dan dış cepheler için Silikonatex
    25.01.2017
    A+
    A-

    Kale Boya, yenilikçi cephe kaplaması ‘Silikonatex’ ile boyası eskimiş, yüzey bozukluklarına sahip dış cepheleri yepyeni bir görünüme kavuşturuyor.

    Her türlü yapı için geliştirdiği ürünleri ile binaları sağlıklı ve mükemmel bir görünüme kavuşturan Kale Boya’nın geliştirdiği yenilikçi ürün Silikonatex, dış cephenin maruz kaldığı tüm koşullara çok daha uzun süre dayanıklılık gösteriyor.

    Boyadan kalın, hazır renkli sıvadan ince yapısıyla zemin bozukluklarını kolayca örten, sıva hatalarını ortadan kaldıran Silikonatex; yağmur, kar, nem, aşırı soğuk-sıcak gibi zorlu hava şartları nedeniyle yıpranan bina duvarlarını koruma altına alıyor.

    Su geçirmez özelliğe sahip olan Silikonatex, silikonlu yapısı ile suyu iterken cepheye çarpan yağmur suyunun yüzeyi ıslatmadan akıp gitmesini sağlıyor, boyanın yıpranmasını önleyerek ömrünü uzatıyor.

    Silikonatex, nefes alma özelliği ile su buharının engellenmeden dışarıya atılmasını sağlayarak uzun vadede binaların bakım ve onarım masraflarını da azaltıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.