DOLAR 32,5423
EURO 34,9286
ALTIN 2439,526
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MasterChef Türkiye yarışmacılarından Berker Başmanav kimdir nerelidir mesleği nedir?

    MasterChef Türkiye yarışmacılarından Berker Başmanav kimdir nerelidir mesleği nedir?
    05.08.2020
    A+
    A-

    MasterChef Türkiye’de final turuna kalan yarışmacılar arasında Berker Başmanav da yer alıyor. TV8 ekranlarından heyecanla takip edilen yarışmada yoğun talep üzerine eleme turları, önceki sezonlara göre daha uzun sürüyor. Dün başlayan final turunda MasterChef 2020’nin ana kadro yarışmacısı olacak 16 isim belirlenecek. Bu mücadeleyi veren yarışmacılardan biri olan Berker Başmanav’ın hayat hikayesi merak ediliyor, araştırılıyor. Peki, MasterChef Türkiye yarışmacısı Berker Başmanav kimdir?

    MASTERCHEF 2020 ANA KADROSU NASIL BELİRLENİYOR?

    MasterChef Türkiye’de final turuna 28 yarışmacı kalmıştı. Bu yarışmacılar, on dörderli iki gruba ayrıldı. Bu gruplarda yer alan yarışmacılar, her gün iki oyun oynayacak. İlk oyun klasik bir yemek olacak. Bu yemeği en iyi yapan altı yarışmacı, ikinci oyunda verilen bir ana malzeme ile yaratıcı bir yemek yapacak. Bu oyunu kazanan isim, MasterChef 2020 ana kadrosuna giren yarışmacı olacak. Bu şekilde her gün bir isim seçilecek.

    MASTERCHEF BERKER BAŞMANAV KİMDİR?

    Berker Başmanav, 24 yaşında. Aşçı. Aslen Sakarya Hendekli olan Berker, yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Üç yıl amatör, beş yıl da profesyonel aşçılık yapmış. Evde ise butik pasta yapıyormuş. Normal süre dolduktan sonra Mehmet şef, tezgahta yemek tabağı dışında bir şey kalmayacak diyerek otuz saniye süre verdi. Mutfak hızını ölçüyorum dediği bu sınavı Berker başarı ile geçti.

    Babasını kaybettikten sonra annesi işe gittiği için evde yalnız kalması nedeniyle çok küçük yaşlarda mutfağa girdiğini, ailesinin de bu konuda ona çok destek olduklarını söyledi.

    MasterChef Türkiye ilk turunda Berker Başmanav, turna yemişi sosu eşliğinde enginarlı keşkek ve kuzu pirzola yapmış ve üç şefin evet oyunu almayı başarmıştı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.