DOLAR 32,5645
EURO 34,8885
ALTIN 2435,968
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Max Factor ile kadifemsi mat dudaklar

    Max Factor ile kadifemsi mat dudaklar
    08.05.2017
    A+
    A-

    Max Factor Colour Elixir Velvet Mat Ruj Koleksiyonu’yla göz alıcı dudaklara kavuşabilirsiniz.

    Max Factor, göz alıcı kadifemsi mat dudaklar için Colour Elixir Velvet Mat Ruj Koleksiyonu’nu geliştirdi. Vazgeçilmez renk alternatifleri ve mat görünümünün yansı sıra dudak kurumasına karşı nemlendirici etkisiyle bir devrim yaratıyor. Koleksiyonu bütünleyen Max Factor Colour Elixir Universal Dudak Kalemi ise rujunuzun dağılmasını engelleyerek dudaklarınızı belirginleştiriyor.

    Max Factor, makyaj uzmanlarından ilham alarak tasarladığı Max Factor Colour Elixir Velvet Mat Ruj Koleksiyonu ile hiçbir şeyden ödün vermeden göz alıcı dudaklara kavuşmanızı sağlıyor. Ten rengine yakın gül tonu, mercan ve ahududu kırmızısından oluşan renk alternatifleriyle birlikte canlı yedi farklı ton seçeneği sunuyor. Kusursuz matlığın yanı sıra tüm gün dudaklarınızın nemli kalması için özel olarak geliştirilen formülü kadifemsi bir görünüm yaratıyor.

    Mükemmel Dudaklar
    Kadifemsi mat dudaklar için tasarlanan Max Factor Colour Elixir Velvet Mat Ruj Koleksiyonu ile birlikte kullanabileceğiniz yeni Max Factor Colour Elixir Universal Dudak Kalemi mükemmel bir görünüm için en önemli yardımcınız oluyor. Transparan, tüm cilt renkleri ile uyumlu yapısıyla dudak şeklinizi belirginleştirirken, dudak rengini sabitleyen özel formülüyle rujunuzun dağılmasını önlüyor.

    Max Factor Colour Elixir Velvet Mat Ruj 44,90 TL, Max Factor Colour Elixir Universal Dudak Kalemi 39,90 TL ile satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.