DOLAR 32,5207
EURO 34,9378
ALTIN 2434,579
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DemirDöküm, akademik eğitimlerle müşteri memnuniyetini şekillendiriyor

    DemirDöküm, akademik eğitimlerle  müşteri memnuniyetini şekillendiriyor

    DemirDöküm, Türkiye genelindeki müşteri memnuniyetini mükemmelleştirme hedefi doğrultusunda Sabancı Üniversitesi EDU iş birliği ile sürdürdüğü DemirDöküm Akademi ve “Müşterinin Yıldızları” programıyla iş ortaklarını geleceğe hazırlıyor. Müşteri memnuniyetinin DemirDöküm’ün DNA’sında yer aldığını belirten Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Atan; “İş ortaklarımızın müşterilerimize en üstün deneyimi sunmalarını desteklemek, farklı alanlarda yetkinliklerini artırmak, bizi hedeflerimize bir adım daha yaklaştırıyor” dedi.

    İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, müşteri memnuniyetini mükemmelleştirme hedefi doğrultusunda DemirDöküm Akademi ve “Müşterinin Yıldızları” programı ile iş ortaklarını geleceğe hazırlıyor. 2018 yılında Sabancı Üniversitesi EDU iş birliğiyle hayata geçirilen DemirDöküm Akademi ve hemen ardından hayata geçirilen “Müşterinin Yıldızları” programı ile şirket, bir taraftan iş ortaklarını geleceğe hazırlarken diğer taraftan “Müşteri Deneyimi” ve “Müşteri Memnuniyeti” alanındaki önemli hedeflere hızlı adımlarla ilerliyor.

    SÜRDÜRÜLEBİLİR VE ÖZGÜN BİR PROGRAM

    DemirDöküm Akademi, her yıl farklı bir konseptte gerçekleştirilen eğitimlerle iş ortaklarının hizmet, satış ve pazarlama yetkinliklerini geliştiriyor. Yetkinlik geliştirmenin yanı sıra DemirDöküm Akademi, memnuniyet ölçümleri ile bu yetkinliklerin uygulanabilirliğini de izliyor. Müşteri deneyiminde üstün performans sergileyen DemirDöküm iş ortakları ise “Müşterinin Yıldızları” programı ile ödüllendiriliyor.

    Müşteri memnuniyetinin DemirDöküm’ün DNA’sında yer alan değişmez bir değer olduğunu belirten Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Atan, “İş ortaklarımızın müşterilerimize en üstün deneyimi sunmalarını desteklemek için DemirDöküm Akademi ve Müşterinin Yıldızları programlarını geliştirdik. Bu programlar sayesinde, iş ortaklarımızın yetkinliklerini artırıyor, performanslarını ölçüyoruz ve başarılarını ödüllendiriyoruz. İş ortaklarımızın müşterilerimize en üstün deneyimi sunmalarını desteklemek, farklı alanlarda yetkinliklerini artırmak, bizi hedeflerimize bir adım daha yaklaştırıyor” dedi.

    “MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BÜTÜNSEL BİR SİSTEM BAKIŞ AÇISI”

    Sektördeki ilk ve tek üniversite iş birliği olan DemirDöküm Akademi’nin geride bıraktığı 6 yıllık sürecini değerlendiren Ufuk Atan, “Kurulduğumuz 1954’ten günümüze kullanıcılarımızla olan güven ilişkimiz ve duygusal bağımızın devamlılığı müşteri memnuniyetinden geçiyor. DemirDöküm olarak müşteri memnuniyetini bütünsel ve sürdürebilir bir sistem bakış açısı ile ele alıyoruz. Bugüne kadar DemirDöküm Akademi ve Müşterinin Yıldızları programı ile önemli bir yol kat ettik. Önümüzdeki süreçte gelişim alanlarını sürekli gözden geçirerek, inovatif çözümler üretmeye ve sektörde öncü rolümüzü sürdürmeye devam edeceğiz. Kullanıcılarımızın değişen ihtiyaç ve beklentilerine en hızlı şekilde yanıt vererek, onlara özgü çözümler üreten ve her zaman kalplerinde yer alan bir marka olmayı sürdüreceğiz” açıklamasını yaptı.

    İHTİYACA ÖZEL EĞİTİM KURGULANIYOR

    Bugüne kadar 1.500’den fazla iş ortağının DemirDöküm Akademi’ye katıldığını belirten Atan şöyle konuştu: “İş ortaklarımız 15 farklı başlıkta, 600 saat sınıf ve 685 saat sanal eğitim aldı. Eğitimleri her sene üstüne koyarak zenginleştiriyoruz. Tüm eğitimleri DemirDöküm markasına ve paydaşlarının ihtiyaçlarına özel olarak geliştiriyoruz. İçerik ve eğitim sistemlerini koşullara ve ihtiyaçlara göre çok hızlı uyarlama kabiliyetine sahibiz. Örneğin pandemi döneminde 1 ay gibi kısa bir sürede tüm eğitim sistemlerini online sınıflara taşıdık. Şu an eğitimlerimiz ağırlıklı yüz yüze olmak üzere hibrit olarak devam ediyor. 2024 ve sonrasında da müşteri memnuniyeti alanındaki yatırımlarımızı artırarak devam ettirmeyi ve bu alandaki öncülüğümüzü sürdürmeyi hedefliyoruz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.