DOLAR 32,6014
EURO 34,7797
ALTIN 2410,462
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GROHE, Stefan Schmied’i IMEA Bölgesi’nin yeni lideri olarak atadı

    GROHE, Stefan Schmied’i IMEA Bölgesi’nin  yeni lideri olarak atadı

    Eksiksiz banyo ve mutfak çözümleri alanında küresel liderlerden biri olan LIXIL bünyesindeki GROHE, Stefan Schmied’in LIXIL’de IMEA Bölgesi’nin yeni lideri olarak göreve getirildiğini duyurdu. IMEA Bölgesi, Hindistan ve güneyinin yanı sıra Türkiye’nin de dahil olduğu Orta Doğu ve Afrika’yı kapsıyor. Bu atama, GROHE’nin küresel büyüme, inovasyon ve müşteri başarısına olan bağlılığını yansıtıyor.

    Stefan Schmied, şimdiye kadar küresel şirketler için perakende, toptan satış ve proje işlerinde önemli stratejik girişimlere liderlik etti, kanalları genişletti, markalar oluşturdu ve satış operasyonlarını yönetti. GROHE’de daha önce proje iş kanalını yönetti ve LIXIL EMENA için önemli bir büyüme faktörü haline gelen bağımsız bir İşletme Birimine dönüştürdü. Dünya çapında lider otel markaları, ikonik havaalanları, uluslararası sağlık grupları ve önde gelen konut geliştiricileri için hem yeni inşaat hem de yenileme projelerinin teknik özelliklerinin belirlenmesine ve yürütülmesine liderlik etti.

    Stefan Schmied, yeni görevinde bölgeler arası işbirliği ve stratejik inovasyon yoluyla GROHE markasının büyümesini hızlandırmaktan ve uzun vadeli satış performansını artırmaktan sorumlu olacak. Ayrıca, GROHE’nin genel başarısına katkıda bulunmak için müşteri tabanını genişletmeye, ortaklıklar kurmaya ve inovasyonu teşvik etmeye odaklanacak ve şirketin IMEA’daki operasyonlarını denetleyecek.

    Stefan Schmied, LIXIL bünyesindeki GROHE’ye katılmadan önce Avrupa ve Asya’da büyük inşaat şirketlerinde CEO ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı. Orta Doğu’da C-suite ve üst düzey yönetim rollerinde küresel şirketlerle çalışan Stefan, sıhhi tesisat, fayans ve sıhhi teknoloji alanlarında geniş deneyime sahip.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.