DOLAR 32,5209
EURO 34,7877
ALTIN 2421,286
BIST 9711,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    NEBO ile karanlıkta kalmayın

    NEBO ile karanlıkta kalmayın
    26.03.2017
    A+
    A-

    Eyüboğlu’nun distribütörlüğünü yaptığı markalara bir yenisi daha eklendi. İngiliz el feneri markası NEBO, dünyada en çok tercih edilen ürünlerini Türkiye’ye getirdi. NEBO el fenerleri, kaliteli aydınlanma çözümleri sunarken, ürünlerindeki işlevselliği de gözler önüne seriyor
    Kişisel hobi alanında uluslararası markaları Türkiye’ye getiren Eyüboğlu’nun İngiliz el feneri markası NEBO, bundan böyle karanlıkta kalanların imdadına koşacak. NEBO el fenerleri ışık yoğunluğu, kullanım kolaylığı ve işlevsel tasarımlarıyla el feneri ile ilgilenenlerin gözdesi olmaya hazır.
    NEBO’nun yeni modellerinden Slyde, standart bir el feneri tasarımına sahip. Güçlü LED aydınlatma teknolojisi ile 250 lümen yoğun beyaz ışığa sahip olan Slyde, 230 metreye kadar aydınlatma sağlıyor. Darbe ve suya karşı dayanıklı olan Slyde, arkasındaki mıknatıs sayesinde de metal yüzeylere sabitlenebiliyor.
    Karanlık sizi engelleyemez
    Elektrik kesintileri özellikle bir işle uğraşırken sizi karanlığa mahkum edebilir. Bu gibi durumlarda NEBO Slyde el fenerleri, sizi karanlıktan kurtararak yarım kalan işlerinizi bitirmenize yardımcı olur. Tek bir nokta yerine bulunduğunuz alanı aydınlatmak istiyorsanız NEBO Slyde’ı basit bir hareketle yukarı çekmeniz yeterli. Gövdesindeki ikinci lambayı ortaya çıkaran NEBO Slyde, görünenden çok daha etkili. 190 lümen gücündeki bu ikinci çalışma lambası sayesinde bulunduğunuz alanı maksimum oranda aydınlatabilirsiniz.
    Hobix. com.tr , Hobix ve Outdoor mağazalarında bulabileceğiniz Nebo Slyde el fenerleri KDV dahil 179 TL’dir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.