DOLAR 32,5559
EURO 34,8907
ALTIN 2440,229
BIST 9726,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu oyuncu ve teknik eleman alıyor

    Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu oyuncu ve teknik eleman alıyor
    08.05.2017
    A+
    A-

    Engin Alkan’ın Genel Sanat Yönetmenliğini yaptığı Nilüfer Kent Tiyatrosu, 20-27 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek Sözleşmeli Sanatçı Memur Alım Sınavı ile kendi teknik personel ve oyuncu kadrosunu oluşturacak.

    2014 yılında kurumsal bir yapı kuran Nilüfer Belediyesi “Tiyatro” 2017-2018 sezonundan itibaren sözleşmeli sanatçı memur kadrosunu oluşturarak adını Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu olarak değiştiriyor.

    Oyunculuk sınavına üniversitelerin oyunculuk bölümlerinden mezun olanlar ile yüksek lisansını oyunculuk üzerine tamamlamış olan adaylar girebilecekler ancak bu yıl mezun olacak adaylara da sınava girme olanağı tanınacak.

    Son sınıf öğrencileri okullarından alacakları, durumlarını gösterir bir belge ile başvuruda bulunabilecekler. Sınavda başarılı olan son sınıf öğrencilerinin, 31 Haziran 2017 tarihine kadar mezuniyet belgelerini getirmemeleri halinde, sınavları geçersiz sayılacak. Oyuncu adaylarından, her biri 4 dakikayı aşmayacak şekilde, biri komedi ve biri dram olmak üzere 2 tirat veya sahne parçası hazırlamaları isteniyor.

    Teknik kadro için ise Sahne Makinistleri (Marangoz, Demirci), Terzi, Sahne Sesçisi, Sahne Işıkçısı, Aksesuarcı kategorilerinde personel alımı yapılacak. Uygulamalı mülakat şeklinde gerçekleşecek sınavda her meslek grubu; mesleki uygulama, mesleki uygunluk, yetenek, kavrayış, ifade ve temsil kabiliyetleri gibi niteliklere göre ayrı ayrı değerlendirileceklerdir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.