DOLAR 32,3146
EURO 35,1067
ALTIN 2292,524
BIST 9054,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    On Bir Ayın Sultanı’nı Rotana’da karşılayın

    On Bir Ayın Sultanı’nı Rotana’da karşılayın
    17.05.2017
    A+
    A-

    Ramazan’ın paylaşım ve bereket dolu ruhunu Burgu ve Tango Arjaan by Rotana’da sevdiklerinizle birlikte yaşayın! Osmanlı saray mutfağı lezzetlerinin izini taşıyan Ramazan geleneğinin en özel örnekleri, yetenekli mutfak şefleri tarafından özenle hazırlanan açık büfe iftar ziyafetiyle Burgu ve Tango Arjaan by Rotana’da sizleri karşılıyor. Ayrıca lezzet, keyif ve huzur dolu İftar buluşmalarınıza Ramazan’a özel canlı Türk Musikisi de eşlik ediyor.

    Anadolu Yakası’nın en prestijli otelleri arasında yer alan ve uluslararası otel markası Rotana Grubu’nun Türkiye’deki ilk otelleri Burgu ve Tango Arjaan by Rotana, iki burgu kule ve tango figüründen ilham alınarak tasarlanan ikonik mimarisi ve ayrıcalıklı hizmetiyle misafirlerine Ramazan ayı boyunca keyif, huzur ve lezzet dolu deneyimler yaşatıyor.
    Türk Musikisi Eşliğinde İftar Ziyafeti
    Ramazan Ayı boyunca Burgu ve Tango Arjaan by Rotana’da iftarını açmak isteyenler Ramazan’a özel Türk Musikisi eşliğinde Rotana’nın yetenekli şefleri tarafından özenle hazırlanan iftar lezzetlerinin tadına bakacaklar. Açık büfe stiliyle Elements Restoran’ın rahat ve nezih ambiyansı veya havuz terasında sunulan zengin İftariyelik lezzetler, zeytinyağlılar ve mezeler, canlı istasyonlar, ızgaralar ve salata çeşitleri, çok sayıda et, tavuk ve balık alternatifleriyle donatılan sıcak yemek bölümü ve elbette Ramazan’ın olmazsa olmazı sütlü ve şerbetli tatlılardan oluşan özel tatlı büfesi tüm gün bu anı bekleyenleri sevindirecek.
    Erken rezervasyonda %15 indirim
    Burgu ve Tango Arjaan by Rotana’da kişi başı 69 TL olan açık büfe iftar fırsatından erken rezervasyon yaptıranlar %15 ve 10 kişi ve üzeri gruplar da %10 grup indirimiyle faydalanabilecekler.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.