DOLAR 32,519
EURO 34,8827
ALTIN 2440,07
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Peli Parke dünyanın en büyük fuarlarından olan Interzum 2017’ye katıldı

    Peli Parke dünyanın en büyük fuarlarından olan Interzum 2017’ye katıldı
    22.05.2017
    A+
    A-

    Ahşap sektörünün renk ve dekor trendlerine karar veren İnterzum Fuarı- Köln fuarına katılan Peli Parke en yeni koleksiyonunu sektör profesyonelleri ile buluşturdu.

    16-19 Mayıs tarihleri arasında Almanya’nın Köln şehrinde gerçekleşen Interzum 60 ülkeden 1500’ün üzerinde katılımcıyı ağırladı. Dünyanın en büyük 6’ncı fuarı alanına sahip olan Köln Messe’de 2 yılda bir düzenlenen Interzum’a katılan Peli Parke en yeni koleksiyonlarını dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilere tanıtırken aynı zamanda gelecek yılın trendlerini öğrenerek sektöre yenilikler katmaya devam etmektedir.

    Mobilya Üretimi ve Ahşap İşçiliği fuarı diye adlandırılan İnterzum’a katılan Peli Parke fuarda birçok yabancı yatırımcı ile temas etme imkanı buldu.

    Sektörün en prestijli fuarlarından olan Interzum’a katılımlarını değerlendiren Ürün Sorumlusu Kaan Balcı ‘’Bu büyüklükteki fuarlarda yer almanın markalarının prestiji açısından önemli bulduklarını ifade etti. Kaan Balcı ‘’Katılımcıların neredeyse %70’e yakını yabancı firmalardı. Burada birçok yabancı iştirakçi ile bir araya geliyoruz. Sektördeki yenilikleri trendleri takip etmek açısından ve yeni işbirlikleri kurmak adına faydalı bir platform. Yerli üretici olarak ürünlerimizi dünyaya tanıtıyoruz. Ayrıca sayısız yenilikleri en son teknolojileri takip ediyoruz. Standımızı birçok kişi ziyaret etti. Biz de sektörün geleceğinin nabzını tuttuk. Bu tür fuarlara katılmak markamızı hep bir adım ileri taşıyor. Sektör profesyonelleri ve nihai tüketici ile buluşmamıza aracı oluyor. Bizler de pazar payımızı büyütüp genişletmek için bu platformda varlığımızı gösterdik. Peli Parke olarak fuarda yer almış olmaktan memnuniyet duyuyoruz’’ dedi.

    İlk kez İnterzum’da sergilenen koleksiyon estetik görünümünün yanı sıra anti-bakteriyel parke olma özelliğini de taşıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.