DOLAR 32,5966
EURO 34,7738
ALTIN 2496,609
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Philips Avent, ‘Bebekler Sağlıklı Büyüyor’ projesi için Prof. Dr. Haluk Yavuzer ile bir araya geldi

    12.06.2017
    A+
    A-

    Philips Avent, Bebekler Sağlıklı Büyüyor projesi için Gelişim Psikoloğu Prof. Dr. Haluk Yavuzer ile 14 bölümlük dijital video serisi hazırladı. 0-3 yaş bebeklerin gelişimini konu alan ve Philips Avent’in Youtube ve Facebook sayfalarından kolaylıkla ulaşılabilecek videolar ile anneler, bebeklerinin gelişim dönemlerini takip edebilecek.

    Philips Avent, anne ve bebek sağlığına verdiği önem doğrultusunda sunduğu ürünlerin yanı sıra sosyal sorumluluk anlayışıyla her zaman annelerin yanında olduğunu hissettirmeye devam ediyor.

    Annelerden aldığı geri bildirimler ve yorumlar doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Philips Avent, annelerin 0-3 yaş çocuklarının gelişim dönemlerini gözlemleyebilmeleri için Çocuk Gelişim Psikoloğu Prof. Dr. Haluk Yavuzer ile bir araya gelerek Bebekler Sağlıklı Büyüyor projesini hayata geçirdi.

    Daha çok anne ve anne adayına ulaşmak, güvenilir bilgiyi kalıcı bir platformda onlarla buluşturmak üzere hayata geçirilen proje kapsamında, Prof. Dr. Haluk Yavuzer’in ‘Çocuğunuzun İlk 6 Yılı’ adlı eserinin ilk üç yıllık kısmı, videolarla desteklenerek dijital içeriklere dönüştürüldü.

    Prof. Dr. Haluk Yavuzer uzmanlığı ile 0-3 yaş arasındaki bebek gelişiminin mihenk taşlarının anlatıldığı kısa ve görsel destekli 14 video, Philips Avent’in Youtube ve Facebook sayfalarından anneler ile buluşacak.

    Projeye ilişkin yorumlarını paylaşan Philips Personal Health Genel Müdürü Milena Elmasoğlu; “Philips Avent olarak, annelerin 0-3 yaş gibi özel bir dönemi huzur ve mutlulukla geçirebilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bebekler Sağlıklı Büyüyor projemizi de bu bilinç ve sorumluluk ile hayata geçirdik. Prof. Dr. Haluk Yavuzer ile bir araya gelmekten ayrıca gurur duyuyoruz. Haluk Hoca, gerek akademik deneyimleri gerekse hayat tecrübeleri ile çalışmalarımız sırasında her birimize çok şey kattı. Umuyoruz, gönül vererek hayata geçirdiğimiz projemiz anneler tarafından da beğenilir” şeklinde konuştu.

    Prof. Dr. Haluk Yavuzer ise; “Dijital bir platformda var olma düşüncesi bana uzak bir kavramdı. Philips Avent ekibi böyle bir proje ile geldiğinde tereddüt yaşadım ancak çağımız gerekleri doğrultusunda anne ve anne adaylarını doğru bilgilendirmek ve bilinçlendirmek için dijital bir platformda da yer almak gerektiğine ikna oldum. Çünkü videolarda yer alan 0-3 yaş aralığı gelişimin en önemli dönemi. Burada fark edilebilecek erken bir gelişim problemi, çocuğun tüm yaşamını etkileyecek sorunların önüne geçebilir. Bu noktada ne kadar çok anne ve anne adayına ulaşırsak ve bilgilendirirsek gelecek nesillerin de o denli sağlıklı ve bilinçli olacağını düşünüyorum. İlgilenen herkesi bu videoları izlemeye davet ediyorum” dedi.

    ETİKETLER:
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.